HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Obožavana hrvatska TV voditeljica i glumica, Nikolina Pišek, majka dvije djevojčice, Hane i Une Sofije nedavno je na svom Instagram profilu podijelila naizgled nostalgičan video s presmiješnim preokretom na kraju.

obiteljske tajne

Glumica hit serije ”Najbolje godine” je, kako kaže, ”kopala” po arhivi starih fotografija i videozapisa kada je naišla na naizgled sladak i simpatičan video dvaju djevojčica dok plešu uz laganu i opuštajuću melodiju. Video traje svega nekoliko sekundi ali Nikolina je u opisu videa naglasila ‘‘Kopala po arhivi, i naletjela na ovo. Obavezno pogledati do kraja.’‘ zbog presmiješnog preokreta u atmosferi videa.

Naime, dvije preslatke djevojčice plešu bez riječi, kada jedna od njih iznenada drugoj, bez povoda kaže: ”Ubiti ću te, je**m ti mater”. Situacija je nasmijala mnoge jer se radi o maloj djevojčici slatkog i visokog glasa koja najvjerojatnije ne zna značenje izgovorenih riječi. TV voditeljica je opis videa nastavila uz komentar, ”Mislim da je ovo služilo za inspiraciju za film ‘Mi nismo anđeli’.

Objava je generirala mnoštvo komentara od kojih je većina bila pozitivna ali se pronašao i pokoji negativan, najčešće od strane ljudi koji nisu shvatili poantu videa. Nekolicina Nikolininih pratitelja je ispod videa pisala vlastita urnebesna iskustva pri ”odgoju” svoje djece; ”Moja curica 4g jučer kaže : je**ga pokidalo se a ja u cudu molim!!!??? Rekoh joj od koga si to cula? Ne smiješ to govoriti, a ona ko’ iz stopa: zašto si ti to onda rekla??! E rekoh je**ga kad si me čula!” napisala je jedna od pratiteljica.

druge vijesti