HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Unuk Roberta De Nira, Leandro De Niro Rodriguez preminuo je u dobi od 19 godina, otkrila je njegova majka.

51-godišnja Drena De Niro, kći Roberta de Nira i njegove bivše supruge Diahnne Abbott, potvrdila je prerani odlazak sina objavom na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Drena (@drenadeniro)

Unuk Roberta de Nira preranim odlaskom zavio je obitelj slavnog glumca u crno

“Moj lijepi slatki anđele”, napisala je: “Voljela sam te bez riječi ili opisa od trenutka kada sam te osjetila u svom trbuhu. Bio si moja radost moje srce i sve što je ikada bilo čisto i stvarno u mom životu.”

Drena de Niro, koju su Robert de Niro i bivša supruga Diahnne posvojili 1976. godine, tom je objavom potvrdila smrt sina kojeg dijeli s umjetnikom Carlosom Mareom: “Ne znam kako živjeti bez tebe, ali ću pokušati nastaviti širiti ljubav i svjetlo koje si me nagnao da osjećam kad sam postala tvoja mama.”

Završila je svoju poruku: “Bio si tako voljen i cijenjen i voljela bih da te je ta ljubav mogla spasiti. Jako mi je žao bebo moja, tako mi je žao. Počivaj u miru i vječnom raju, moj dragi dječače. ”

Unuk Roberta de Nira bio je glumac poput djeda

Leandro je po uzoru na svog djeda i svoju majku, bio glumac. Mogli smo ga gledati uz Lady Gagu i Bradleyja Coopera u filmu “A Star is born”, u kriminalističkom filmu “Cabaret Maxine” te u filmu “The Collection” u kojem je glumio dok je još bio dijete.

Leandro je bio vrlo blizak s mamom, s kojom je nedavno proslavio Majčin dan. “Danas je bio dobar dan”, napisala je tada njegova majka uz objavu na Instagramu.

Slučaj je još uvijek obavijen tajnom

Uzrok smrti unuka Roberta de Nira još nije poznat javnosti, a njegov otac i prijatelji ništa nisu komentirali.

druge vijesti