HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Jedna od najprepoznatljivijih uloga Sylvestera Stallonea ona je Johna Ramba. Znate li da glumački veteran ima svog favorita ako ikada dobijemo remake?

U intervjuu za ‘The Tonight Show’, Sylvester Stallone je rekao da bi Ryan Gosling bio njegov izbor za preuzimanje legendarne uloge ako se franšiza ikada ponovno pokrene.

Stallone je u pet filmova glumio veterana specijalnih postrojbi američke vojske Johna Ramba. Prvi, First Blood, objavljen je 1982., a posljednji nastavak serijala, ‘Last Blood’ izašao je 2019. godine.

Ryan Gosling trebao bi biti novi Rambo – misli Stallone

Upitan zašto je Ryan Gosling njegov izbor, Stallone je rekao da ga je upoznao na jednoj večeri i razgovarao s njime. “Očito smo suprotni. On dobro izgleda. Ja ne“, priznao je.

novi rambo

Sylvester Stallone bio je John Rambo u pet filmova.FOTO: Profimedia

Ali tijekom razgovora para pokazalo se da je Ryan veliki obožavatelj filmova o Rambu – čak do te mjere da se oblačio poput njega kao dijete – i da je bio jako povezan s likom. “I mislio sam, znate, ovo je zanimljivo,” rekao je Stallone. “Ako ikad predam palicu, predat ću je njemu jer on voli taj lik.”

Stallone je kasnije priznao da bi neki mogli reći da je Ryan previše zgodan da bi igrao opakog vojnog veterana.

Ryan Gosling bio bi oduševljen da postane novi Rambo

Ryan Gosling je i javno govorio o svojoj ljubavi prema Rambu u prošlosti. Još 2011. ispričao je tadašnjem voditelju Tonight Showa Jayu Lenou kako ga je prvi film o Rambu očarao 80-ih da se u školi oblačio u taj lik i glumio ga.

novi rambo

Ryan ima iskustva s akcijskim ulogama, kao na primjer u filmu The Fall Guy.FOTO: Profimedia

Osim toga njemu akcijske uloge nisu strane – među njegovim akcijskim filmovima su Blade Runner 2049, The Fall Guy, The Gray Man i mnogi drugi.

Što vi kažete – možete li zamisliti Ryana kao Ramba?

Mislite li da bi Ryan Gosling mogao ući u ovu ulogu?

Loading ... Loading ...

druge vijesti