HELLO
Domagoj Kukec

Novi dečko Ariane Grande već je ranije podigao prašinu u medijima. Sada su Ariana Grande i Ethan Slater napravili sljedeći korak u svojoj vezi i zajedno žive u New Yorku, otkriva izvor u najnovijem broju časopisa Us Weekly.

novi dečko Ariane Grande

Ariana Grande i Ethan SlaterFOTO: PROFIMEDIA

“Ethan je obavijestio svoje prijatelje i bivšu suprugu Lilly Jay da živi s Arianom u New Yorku”, kaže insajder.

Novi dečko Ariane Grande živi s njom u New Yorku

Ariana Grande (30), i Ethan Slater (31), upoznali su se dok su snimali “Wicked” u Londonu u prosincu 2022. godine. Njihova veza postala je romantična ranije ove godine. “Stvarno su sretni i stvarno dobri jedno za drugo”, nastavlja izvor. “Svi njezini prijatelji ga vole.”

novi dečko Ariane Grande

Ariana Grande i Dalton GomezFOTO: PROFIMEDIA

Prije veze sa Slaterom, Ariana Grande je bila u braku s Daltonom Gomezom. Pjevačica se udala za Daltona Gomeza, 28, u svibnju 2021. Izvor je za Us je potvrdio 17. srpnja da su Grande i Gomez prekinuli nakon što su “mjesecima imali problema”. Ariana Grande je službeno podnijela zahtjev za razvod 18. rujna. Glumica je kao datum razdvajanja navela 20. veljače.

Novi dečko Ariane Grande, Ethan Slater je, s druge strane, podnio zahtjev za razvod od svoje supruge – s kojom ima dijete rođeno 2022. – u srpnju, nakon više od 10 godina braka.

Čini se da je veza ozbiljna

Kako su se otkrivali detalji o razlazu između Grande i Gomeza, Ariana Grande je punila naslovnice zbog svoje veze s Ethanom Slaterom.

“Ariana i Ethan izlaze, no stvari su prilično nove”, rekao je izvor ekskluzivno za Us u srpnju. “Ariana i Ethan su se nedavno počeli viđati, dobro se zabavljaju zajedno.” Ariana Grande i Ethan Slater nisu javno komentirali svoju vezu. Međutim, čini se da su potvrdili svoj status prošlog mjeseca kada su zajedno posjetili Disney World.

“Otišli su u zabavni park s velikom grupom prijatelja, uključujući njezinu mamu i brata, i stvarno su sretni”, potvrdio je insajder ekskluzivno za Us.

druge vijesti

Krie × Provir

Franka Batelić i Ivan Šarić zvijezde modne kampanje inspirirane ribarima

U duhu održane manifestacije 'Uz more, za more: Zelena misija', kojoj je cilj spašavanje Jadrana od ugroza odbačenih ribarskih mreža i ostalog najlonskog otpada, Krie Design predstavlja novu kolekciju Krie × Provir, koja je nastala u suradnji s projektom Provir, a koja slavi povezanost s morem i ribarsku baštinu. Ova kolekcija stavlja naglasak na održivost i ekološku svijest, kombinirajući tradiciju s modernim dizajnom.

Modne vijesti

16 lipnja 2024