HELLO
Domagoj Kukec

Ed Sheeran i dalje razmišlja naglas… u kuhinji Courtney Cox.

Pjevač je izveo svoju novu pjesmu “American Town” za zvijezdu serije Prijatelji u privatnosti njezine kuhinje, jer nisu samo prijatelji, već je pjesma inspirirana tom popularnom TV serijom u kojoj je ona glumila. Nova pjesma Eda Sheerana iznenadila je glumicu.

Nova pjesma Eda Sheerana

Courtney Cox obožava pjesmu

“Courtney, napisao sam pjesmu inspiriranu ‘Prijateljima’, serijom u kojoj si ti bila, i svirat ću je tebi, ako je to u redu”, rekao je Ed Sheeran prije nego što je krenuo u izvođenje pjesme sa svog nadolazećeg albuma “Autumn Variations”. Nova pjesma Eda Sheerana opisuje “englesku djevojku u američkom gradu” i pozdravlja seriju “Prijatelji” dok opisuje način na koji likovi jedu kinesku hranu za van.

“Je li to stvarno bilo o seriji ‘Prijatelji’?”, pita Courtney Cox nakon što završi serenada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

“Pa da, jer jedemo kinesku hranu iz malih bijelih kutija, živjeli smo život koji smo vidjeli u ‘Prijateljima'”, odgovara Ed Sheeran, citirajući stihove svoje pjesme.

“Oh Bože, obožavam ovo, volim to”, kaže Courtney Cox, šaleći se “hoćeš li mi platiti” za nadahnuće pjesme. Glumica i pjevač su poznanici već više od desetljeća, a upoznao ju je s njezinim trenutnim dečkom, glazbenikom iz benda Snow Patrol i njegovim čestim suradnikom, Johnnyjem McDaidom.

Nova pjesma Eda Sheerana za novi album

Kuhinjski nastup najnoviji je u nizu intimnih serenada koje je Ed Sheeran odsvirao kako bi promovirao svoj novi album. Nedavno je pjevač najavio da je snimio alternativnu verziju albuma “Autumn Variations” uživo, pri čemu je svaka pjesma izvedena u dnevnom boravku drugog obožavatelja.

Pjevač je nadolazeći album opisao riječima “usmjeren na obožavatelje”. Prošlog tjedna je zamolio obožavatelje da mu pomognu stvarati glazbene spotove za album na Instagramu. Pjevač je također upadao na vjenčanja i pjevao obožavateljima na štandovima u Santa Clari kako bi predstavio materijale s novog albuma.

Studijska verzija “Autumn Variations” izlazi 29. rujna, a verzija uživo također dolazi uskoro.