HELLO
Domagoj Kukec

Izgleda da se stvari zagrijavaju između Petea Davidsona (29) i Madelyn Cline (25), prema višestrukim izvješćima. Nova djevojka Petea Davidsona zvijezda je serije Outer Banks.

nova djevojka Petea Davidsona

Najnovije vijesti dolaze nakon što su Pete Davidson i njegova kolegica iz filma “Bodies, Bodies, Bodies”, Chase Sui Wonders, prekinuli svoju vezu u kolovozu. Romantične glasine o njima su se počele širiti nakon što su zajedno viđeni na utakmici New York Rangersa prošlog prosinca.

Nova djevojka Petea Davidsona glumica je iz serije Outer Banks

Sada je Pete Davidson prešao na glumicu Madelyn Cline, koja je također imala svojih problema s vezama u prošlosti. Madelyn Cline i njezin kolega iz serije “Outer Banks”, Chase Stokes, prekinuli su u studenom 2021. godine, ali su na ekranu nastavili glumiti ljubavne partnere.

nova djevojka Petea Davidsona

nova djevojka Petea Davidsona Madelyn ClineGETTY

Posljednjih nekoliko mjeseci bilo je turbulentno za Petea Davidsona – glumac se dobrovoljno prijavio u ustanovu za mentalno zdravlje u lipnju kako bi liječio posttraumatski stresni poremećaj (PTSP) i granični poremećaj ličnosti (BPD). Page Six je izvijestio da Davidson “redovito ide na rehabilitaciju radi ‘uštimavanja’ i kako bi si priuštio mentalni odmor.”

Ljubavni život komičara stalno je u centru pozornosti

Prije toga, Pete Davidson i Chase Sui Wonders sudjelovali su u prometnoj nesreći u Beverly Hillsu kad je komičar udario u hidrant. Nitko nije ozbiljnije ozlijeđen. Pete Davidson je dobio prekršajnu optužbu za nepažljivu vožnju.

nova djevojka Petea Davidsona

Madelyn ClineGETTY

Davidsonov ljubavni život već godinama je tema holivudskih tračeva. Mladi komičar povezivan je s nekoliko žena s A-liste, uključujući Arianu Grande, Kim Kardashian, Kate Beckinsale, Emily Ratajkowski i druge. Komičar u prošlosti nije otkrivao previše o svojem ljubavnom životu, rekavši u intervjuu da se ne hvali o ženama s kojima je izlazio i da ne misli da je to “toliko zanimljivo”.

nova djevojka Petea Davidsona

bivši dečko Madelyn Cline, Chase StokesINSTAGRAM.COM/HICHASESTOKES

“U dvadesetima sam i izlazio sam sa ženama”, rekao je. “I iz nekog razloga, to je vrlo ludo i zanimljivo ljudima.”

I nova djevojka Petea Davidsona Madelyn Cline privukla je pozornost, kako medija, tako i fanova.

druge vijesti