HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Noor Alfallah iskreno se raspričala o tome da joj je dijagnosticirana komplikacija opasna po život dok je nosila dijete Ala Pacina.

Neposredno prije nego što je rodila Romana u lipnju 2023., Alfallah je dijagnosticiran HELLP sindrom, koji uzrokuje povišene jetrene enzime što ponekad dovodi do napadaja.

Noor Alfallah oduševljena je roditeljstvom

Kad se sad osvrnem na to, voljela bih da sam mogla više uživati u trudnoći“, rekla je tijekom intervjua za Vogue Arabia objavljenog u ponedjeljak.

Prisjetila se infuzija magnezija na koje je bila priključena i nemogućnosti da bude sama sa svojim novorođenčetom zbog mogućnosti dobije napadaj.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vogue Arabia (@voguearabia)

Unatoč preprekama, roditeljstvo s Pacinom (83) bilo je “boljenego što je Alfallahikad mogla zamisliti“.

Roman je bio najveći dar od Boga, tisuću puta bolji od onoga što sam ikada mislila da će biti. Svaki dan kad ga pogledam, jednostavno znam da sam blagoslovljena.”

Noor Alfallah i Al Pacino još su uvijek u vezi, unatoč tome što su skrbništvo riješili na sudu

Predstavnik legendarnoga glumca potvrdio je u svibnju 2023. da on čeka dijete sa svojom djevojkom – više od godinu dana nakon što je dvojac svoju romansu iznio u javnost.

Page Six je prethodno potvrdio da su Pacino i Alfallah svoju vezu mjesecima držali ispod radara i da su počeli izlaziti tijekom pandemije koronavirusa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Noor (@nooralfallah)

Njih dvoje su i dalje u vezi unatoč tome što su u listopadu prošle godine bili na sudu kako bi odredili tko ima skrbništvo nad sinom – odobreno im je zajedničko skrbništvo: Noor je primarni Romanov skrbnik, a Al mora plaćati 30 tisuća dolara mjesečno.

Nakon sudske odluke, producentica (30) i 53 godine stariji glumac nisu viđeni zajedno sve do prošlog mjeseca kada su ih paparazzi vidjeli na večeri u Beverly Hillsu.

Glumac osim sina Romana ima i kćer Julie (34) s bivšom djevojkom Jan Tarrant, te blizance Antona i Oliviju (23) s bivšom partnericom Beverly D’Angelo. Nikada nije bio u braku.

druge vijesti