HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

“Mama ide na Doru”, naziv je novog skeča Nike Čuturića, koji ponovno oduševljava! Presimpatični influencer iz Zagreba TikTok i Instagram već mjesecima zabavlja izvrsnim oponašanjem mama u raznim situacijama, a s njegovim se skečevima lako mogu poistovjetiti brojne mame, ali i njihova djeca koja znaju “koliko je sati” kad se najave gosti, kad mamu primi božićna groznica ili kad s najboljom frendicom ode na koncert Doris Dragović. Simpatični Niko Čuturić, koji stoji iza profila @kojeniko, nedavno je iznenadio pratitelje promjenom frizure, no bez obzira na to što je znatno skratio svoje prepoznatljive kovrče, i dalje besprijekorno oponaša svoju vječnu inspiraciju – svoju dragu mamu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Niko Čuturić (@kojeniko)

Niko Čuturić predstavlja: Mama i Mirela gledaju Doru

U najnovijoj objavi mama gleda Doru, a to ne prolazi bez poziva najboljoj prijateljici Mireli s kojom uvijek ima nešto za prokomentirati.

PROČITAJTE: Niko Čuturić, jedan od najduhovitijih hrvatskih influencera ošišao je svoj zaštitni znak

Niko je jednom otkrio kako je Mirela izmišljen lik, a predstavlja svaku maminu frendicu s kojom zapravo priča i ponaša se na sličan način.

Ako danas već niste zavirili na profil jednog od najkreativnijih mladih influencera, pozivamo vas da se uživite u epizodu pod nazivom: “Mama ide na Doru” i nasmijete do suza.

Baby Lasagna, baby bolonjez, sve je to isto, zar ne?