HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Mlada hrvatska pjevačica, poznata po pjesmama kao što su “Dok nas nema” i “Sutra”, ljeto 2023. iskoristila je u punom smislu riječi. Nika Turković u Americi provodi završne dane ljetne sezone, a moramo priznati da joj na tome zavidimo! Pogotovo kad smo čuli koga je tamo srela.

Red nastupa, red putovanja – čini se da je upravo tako izgledala špranca po kojoj je popularna pjevačica provodila dane okupane suncem.

U lipnju je posjetila Veneciju i Veronu, zatim spakirala kofere i otputovala na Vis gdje je uživala u sunčanju i kupanju, a nakon toga odradila nastup u Osijeku i spremila se za prekooceansko putovanje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nika Turković (@nikaturkovic)

Nika Turković u Americi provodi finalne dane kolovoza

28-godišnja pjevačica za svoje je završno putovanje odabrala Ameriku, točnije New York, koji je prema mišljenju mnogih najljepše posjetiti u kolovozu ili za Božić.

Za šetnju ulicama koje smo već mnogo puta viđali u filmovima i serijama kao što je “Sex and The City”, Nika Turković odjenula je bijele hlačice, bijelu košulju, crni blejzer i Oxford cipele, a svoje je fanove na Instagramu izvijestila kako je u Velikoj Jabuci srela jednu slavnu djevojku koja njeguje sličan modni stil.

Nika Turković u Americi

“Dan prvi, srele Hailey Bieber, idemo dalje”, napisala je Nika Turković u opisu svojih fotografija na što su njezini fanovi reagirali s oduševljenjem i zasuli je pitanjima o susretu.

Gdje su se Nika Turković i Hailey Bieber srele i kako je izgledao taj trenutak, nismo uspjeli doznati, no sigurni smo da će hrvatska pjevačica taj susret pamtiti kao simpatično iznenađenje s putovanja.

Nika Turković u Americi je posjetila i New Jersey

Uz posjet New Yorku, Nika Turković isplanirala je i posjet obližnjem New Jerseyju, koji graniči s državom New York.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nika Turković (@nikaturkovic)

Za boravak u New Jerseyu, poznatom po pješčanim plažama i opuštenom načinu života, Nika Turković odjenula je bijele traperice i udobnu bijelu majicu s dugim rukavima, u spoju s visokim platnenim tenisicama.

Nika Turković u Americi

Uz fotografije na kojima pozira uz plažu objavila je i simpatičan natpis iz obližnjeg kafića: “Rose All Day, Everyday”.

Nika Turković u Americi

Još vijesti iz svijeta celebrityja, kraljevskih dvora, glazbe, mode, ljepote, serija, filmova i putovanja čitajte na Hello! Croatia.