HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Poznati reper 50 Cent, pravim imenom Curtis Jackson (48) nedavno je dao veliki intervju magazinu Men’s Health koji je u povodu 50. godišnjice hip-hopa posvetio cijelo izdanje ovome glazbenome pravcu. U njemu je govorio o svojoj karijeri, planovima za budućnost, rivalstvima na sceni, ali i o tome – koja će žena uvijek biti seksi, koliko god godina imala.

50 Cent je opsjednut s Helen Mirren, koliko god ona imala godina

Nakon što je 2000. upucan devet puta, 50 Cent priznaje da ga je pokušaj ubojstva motivirao da se dovede u gotovo „superherojsku“ formu.

Vježbam kako bih ojačao, jer tko može reći da nećeš ponovno dobiti udarac?” kaže reper prisjećajući se.

Na početku karijere, nakon uspjeha svog debitantskog albuma, 50 Cent kaže da je mislio da je „loš dečko“ i uživao je u pažnji žena koja je dolazila s tim. Ali nakon nekog vremena, shvatio je da izbjegava after partyje i da previše razmišlja o pozornosti koju dobiva. “Djevojka te gleda, a ti kažeš, ‘Oh, ona misli da će me dobiti.”

50 cent

Reper je Helen Mirren upoznao u Monte Carlu i oduševio se.FOTO: Profimedia

A postoji samo jedna žena za koju reper kaže da ga može dobiti kad god poželi: oskarovka Helen Mirren (78), koju je upoznao 2017. na televizijskom festivalu u Monte Carlu.

Ona je seksi. Pogledat će te, a ti ćeš reći ‘O, čovječe’.” Nije me briga koliko ima godina. Boli me briga što će itko reći. Ona je seksi“, kaže 50 Cent za Men’s Health. “Njezin muž je bio s njom, ali je samo rekao: ‘Ah da, to je njen efekt.’ On primjećuje ono što i ti primjećuješ. Da je seksi. To je njezino samopouzdanje; to je sve što ona jest svih ovih godina. Bit će seksi zauvijek.”

50 Cent ide na oproštajnu turneju, a onda u producentske vode

Slavni reper sprema za otići na oproštajnu turneju, a opisao je kako za to mora doći u top formu: “Kad sam u top formi, ne znojim se do četvrte pjesme“, kaže. “Drugi reperi se znoje već na drugom stihu. Ono, upravo si izašao vani i već si mokar!'”

Sada je teže vratiti se u formu nego ikada, priznaje reper. “Jednostavno zato što starim. Sve je teže.”

50 cent

50 Cent se sprema na oproštajnu turneju.FOTO: Profimedia

Nakon ove turneje reper se planira posvetiti glumačkom i producentskom radu, a cilj mu je promicati multikulturalnost. “Želim biti u mogućnosti stvarati projekte koji privlače pozornost jer su multikulturalni projekti, a ne samo crnački projekti“, kaže. “Ako napravite projekt s isključivo bjelačkom glumačkom postavom, dio ste najveće kinematografije svih vremena, jer je rađena tako dobro toliko dugo… Kada počnete nuditi različite kulture, putovanja različitih ljudi i takve stvari, možemo iskoristiti nešto što još nije učinjeno. I to bi moglo biti nevjerojatno. To bi mogao biti korak naprijed.”