HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Poznata hrvatska voditeljica Nevena Rendeli ovog je ljeta posjetila nekoliko atraktivnih lokacija na Jadranu no najbolje se osjeća na predivnoj Korčuli.

U svojoj novoj objavi, Nevena Rendeli nahvalila je taj očaravajući hrvatski otok te napisala kakvu povezanost s njim osjeća.

Nevena Rendeli na Korčuli

Nevena Rendeli na Korčuli uživa punim srcem

“Korčula i ja volimo se javno. Mislim da niti s jednim hrvatskim otokom nemam takvu vezu, od najljepših uvala, plaža, sela i gradića (a do grada Korčule ove godine nisam ni bila), preko vinograda i najdražeg Pošipa”, napisala je Nevena Rendeli uz fotografije na kojima uživa u društvu svojih najmilijih.

Nevena Rendeli na Korčuli

Fotografije s Korčule prikazuju zanosan krajolik okupan suncem na zalasku, kamenu terasu kao stvorenu za uživanje i puteljak po kojem rado trčkaraju njezine djevojčice.

Nevena Rendeli na Korčuli zablistala u ružičastom, baš kao i njezine kćerkice

Na fotografijama koje je Nevena objavila s Korčule možemo vidjeti da je i lijepa voditeljica obožavateljica trenutno jako popularne ružičaste boje.

Jednostavnu slip haljinu u nježno ružičastoj nijansi Nevena je upotpunila torbicom s leptirima i kićankama te crnim sandalama ravnih potplata koje obožava nositi ovog ljeta.

Za svoje djevojčice odabrala je lepršave haljinice u boho stilu, u ružičastim i bijelim nijansama.

Nevena Rendeli na Korčuli

Poznata voditeljica na ljetovanju voli mirne luke

Premda posjećuje popularne turističke destinacije, Nevena Rendeli na godišnjem odmoru voli se odmaknuti od buke i gužve pa uvijek traži mirna odredišta u kojima s obitelji može uživati u miru.

Pri nedavnom posjetu Dubrovniku pohvalila se kako su ona i djevojčice pronašle pravi skriveni dragulj, praznu plažu koja im je osigurala intimu i istinski doživljaj odmora.

Još vijesti iz svijeta celebrityja, mode, ljepote, glazbe, kraljevskih dvora, serija, filmova, kulture i putovanja čitajte na Hello! Croatia.

druge vijesti