HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Ljubav između Monice Bellucci (58) i Tima Burtona (64) je jaka.

Monica Bellucci i Tim Burton zajedno snimaju nastavak Beetlejuicea

Nakon mjeseci nagađanja, slavna talijanska glumica konačno je potvrdila da je u vezi s poznatim američkim redateljem.

Ono što mogu reći je da mi je drago što sam upoznala tog čovjeka“, rekla je za Elle France u intervjuu objavljenom u ponedjeljak. “To je jedan od onih susreta koji se rijetko događaju u životu. Znam čovjeka, volim ga, a sad idem upoznati redatelja, počinje još jedna avantura”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

Monica Bellucci će naime glumiti jednu od glavnih uloga u novom Burtonovom filmu “Beetlejuice 2”, nastavku kultne komedije s Michaelom Keatonom iz 1988. Film se trenutno snima u Londonu.

Volim taj svijet snova u kojem su čudovišta ljubazna, kao da svoje mračne aspekte možemo pretvoriti u nešto svijetlo, opraštajuće”, rekla je Monica Bellucci govoreći o filmu. “Filmovi Tima Burtona i inače mnogo govore o tome“.

Monica Bellucci i Tim Burton u vezi su oko osam mjeseci

Na Valentinovo su Monica Bellucci i Tim Burton uočeni kada su se poljubili tijekom šetnje u Santa Monici.

Redatelj slavnih filmova kao što su “Edward Scissorhands“ i “Ed Wood“ te glumica koju mnogi smatraju jednom od najljepših na svijetu hodali su ruku pod ruku prije nego što ju je on zagrlio pri ulasku u restoran.

Iako su prijatelji već više od 15 godina, šuška se da je par u vezi od filmskog festivala Lumière u Lyonu u listopadu 2022.

monica bellucci tim burton

Sudbonosni trenutak kada je Monica predala Timu Burtonu nagradu za životno djelo.FOTO: PROFIMEDIA

Tada je Monica Bellucci prisustvovala događaju kao počasna gošća i uručila Burtonu nagradu za životno djelo.

Istog mjeseca, francuski magazin Paris Match izvijestio je da su se redatelj i glumica prvo upoznali 2006. tijekom Filmskog festivala u Cannesu – ali su se “zbližili” tek iza kulisa u Lyonu.

Tim Burton nije bio u javnosti poznatoj vezi još od razlaza s Helenom Bonham Carter, koja je glumila u nizu njegovih filmova i s kojom je prekinuo 2014., nakon 13 godina zajedničkog života. Bivši par ima sina Billyja (19) i kćer Nell (15).

S druge strane, Monica Bellucci i umjetnik Nicolas Lefebvre prekinuli su 2019. Prije toga bila je u braku s francuskim glumcem Vincentom Casselom od 1999. do 2013., u kojemu su dobili kćeri Devu (18) i Léonie (13).

druge vijesti