HELLO
Domagoj Kukec

Selena Gomez progovorila je o mentalnom zdravlju.

Mentalno zdravlje Selene Gomez otkriveno je u najnovijem izdanju InStylea.

Mentalno zdravlje Selene Gomez

Tijekom razgovora, Selena je iskreno govorila o svom mentalnom zdravlju i zašto smatra važnim otvoreno se suočiti s izazovima te dala savjete ljudima u sličnim situacijama.

Mentalno zdravlje Selene Gomez je nešto na čemu radi

“Neću se pretvarati da sve shvaćam i mislim da ću uvijek morati raditi na tome. Morate naučiti donositi odluke koje su najbolje za vas.” Selena je otkrila da podržava DBT (dijalektičku terapiju ponašanja), vrstu psihoterapije namijenjene pomoći u upravljanju emocijama, ponašanjima i mislima koristeći četiri modula: osnovna svjesnost, tolerancija stresa, regulacija emocija i interpersonalna učinkovitost.

Mentalno zdravlje Selene Gomez

Selena Gomez je dodala da je zahvalna što postoji toliko resursa za ljude i da se više ljudi otvara o svom mentalnom zdravlju. Iako je sretna što je stvorila prostor za ljude da podijele svoje priče i potraže pomoć, ne voli davati savjete:

“Ne volim davati savjete jer nemam sve odgovore. Savjetovala bih, pronađite prijatelja ili člana obitelji s kojim se osjećate ugodno razgovarati i otvorite se o onome što osjećate. Vrlo je oslobađajuće otvoriti se nekome. U tome leži tolika snaga ranjivosti.”

druge vijesti

Krie × Provir

Franka Batelić i Ivan Šarić zvijezde modne kampanje inspirirane ribarima

U duhu održane manifestacije 'Uz more, za more: Zelena misija', kojoj je cilj spašavanje Jadrana od ugroza odbačenih ribarskih mreža i ostalog najlonskog otpada, Krie Design predstavlja novu kolekciju Krie × Provir, koja je nastala u suradnji s projektom Provir, a koja slavi povezanost s morem i ribarsku baštinu. Ova kolekcija stavlja naglasak na održivost i ekološku svijest, kombinirajući tradiciju s modernim dizajnom.

Modne vijesti

16 lipnja 2024