HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Mel B, odnosno Scary Spice, najviše od svih bivših članica grupe Spice Girls voli govoriti o budućnosti slavnoga benda i zadirkivati fanove najavama mogućeg novog okupljanja. Sada je pjevačica priznala da je njezin dug jezik doveo do toga da su je ostale članice – izbacile iz grupnog chata, u godini u kojoj Spice Girls obilježavaju 30. godišnjicu.

U novom intervjuu u britanskoj jutarnjoj emisiji ‘This Morning’, Mel je priznala da njezini komentari nisu baš toliko omiljeni među drugim članicama i da su čak rezultirali izbacivanjem iz WhatsApp grupe u kojoj su Emma Bunton, Geri Halliwell, Victoria Beckham i Melanie C.

Mel B izbačena je iz Whatsapp grupe Spice Girls jer previše priča

To mi se uvijek događa jer govorim stvari”, rekla je Mel. “Znate, jako sam uzbuđena kada su u pitanju Spice Girls, jer je prošlo 30 godina. I, znate, imamo puno razloga za slavlje – činjenicu da smo svi još uvijek zdrave i živimo uspješnim životom i sve još međusobno razgovaramo. Lijepo je, pa ne mogu reći ništa drugo da me izbace!”

Tijekom razgovora u emisiji ‘Loose Women’ Mel je najavila novo okupljanje, kada je suvoditeljica Christine Lampard pitala o njihovim planovima, rekavši: “Trebamo sreću, trebamo ponovno osnaživanje, trebamo povratak Spice Girls.”

Pričaj mi o tome“, odgovorila je Scary Spice, natjeravši Christine da pritisne za više detalja.

Spice Girls ove godine slave velikih 30 godina postojanja

O ne, definitivno nešto radimo“, inzistirala je. “Objavit ćemo u jednom trenutku kasnije ove godine. Sada ću biti u nevolji.”

mel b

Mel B voli komunicirati s fanovima, a tada se često izlaje.FOTO: Profimedia

Obilježavajući 30 godina od audicije na kojoj su odabrane, grupa je prošlog mjeseca na društvenim mrežama podijelila video montažu tog procesa, praćenu svojim kultnim hitom Wannabe.

druge vijesti