HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Smatra se da je Meghan Markle već dala svoj sud o putovanju u Ujedinjeno Kraljevstvo u svibnju – i ne izgleda dobro, prema kraljevskom stručnjaku.

Vojvoda od Sussexa vraća se u domovinu početkom svibnja jer će prisustvovati proslavi deset godina Igara Invictus. Njegov posjet trebao bi uključivati ​​posebnu službu u katedrali svetog Pavla 8. svibnja, ali Meghanin dolazak na događaj još ‘treba potvrditi’.

Meghan je uvijek bila uz Harryja na događajima Invictus, držeći ga za ruku, mašući gomili i grleći sudionike unoseći svoj tipičan prijateljski američki šarm na događaje. Ali Harry bi mogao biti prisiljen ići solo na sljedeću seriju događaja za međunarodni višesportski događaj koji je prvi put održan 2014., za ranjeno, povrijeđeno i bolesno osoblje.

“Mišljenja sam da Megan više nikada neće kročiti u Ujedinjeno Kraljevstvo”, rekao je Charles Rae, bivši kraljevski dopisnik za The Sun. “Jednostavno mislim da ona ne želi imati bilo kakve veze s ovom zemljom.”

Meghan Markle smatra da je “uber alles”, pa se neće više vraćati u Ujedinjeno Kraljevstvo

Rae je rekao da je isprva vidio da Meghan uživa u tome što je dio kraljevske obitelji, ali tvrdi da se predomislila. “Ne vjerujem da je razumjela hijerarhiju kraljevske obitelji. Imate monarha, imate princa od Walesa, a zatim imate sve ostale ispod njih. Mislim da je ona pokupila svoje igračke i odlučila otići u Ameriku.”

PROČITAJTE: Meghan Markle doživjela neugodan trenutak na pozornici, a princ Harry drsko odmahnuo rukom

U međuvremenu se smatra da princ Harry ima besane noći zbog svog nadolazećeg posjeta Velikoj Britaniji sljedećeg mjeseca. “Harry i Megan imaju besane noći o tome što bi trebali učiniti kada Harry kasnije ove godine posjeti Ujedinjeno Kraljevstvo – morat će učiniti nešto kako bi priznao velike poteškoće kroz koje njegova obitelj prolazi, ali neće htjeti ništa učiniti ili reći već će samo dati svesrdnu podršku svojoj trajno oštećenoj ženi”, rekao je kraljevski stručnjak i pisac Tom Quinn.

Posljednji put kada je Harry posjetio Ujedinjeno Kraljevstvo bilo je to kako bi se sastao sa svojim ocem kraljem Charlesom nakon što mu je dijagnosticiran rak, no Meghan je ostala u Montecitu u Kaliforniji s njihovo dvoje djece – princem Archiejem i princezom Lilibet. Smatra se da će idući mjesec još jednom preskočiti posjet Velikoj Britaniji.

druge vijesti