HELLO
Domagoj Kukec

Meghan Markle je uzbuđena zbog približavanja potpisivanju svog prvog velikog ugovora odvojenog od Spotifya.

42-godišnja vojvotkinja navodno je blizu potpisivanja unosnog ugovora vrijednog više milijuna dolara s partnerom za podcast produkciju Amazona – Audibleom.


Izvor je rekao za Closer UK da ovo novo poduzeće ima moć “ostvariti ili prekinuti njezinu holivudsku karijeru”.

“Navodno da će to rezultirati velikom isplatom – čak većom od milijuna koje je Spotify uložio”, rekao je jedan insajder mediju.

“Meghan je oduševljena što će biti u društvu Michelle i Baracka Obame koji su potpisali ugovor s Audibleom 2022..”

Izvor sugerira da je predloženi ugovor unosan. “Meghan se trenutačno čini vrlo samopouzdanom, ali stvarnost je da je bila u prilično očajnom položaju”, tvrdi izvor. “Gubitak ugovora sa Spotifyem bio je ogroman udarac za nju, a ne treba zanemariti njezin ego. Bila je dosta izgubljena nakon toga, ali ovaj ugovor može sve preokrenuti.”

Insajder je rekao da se zvijezda “osjeća spremnom” raditi s Audibleom, ali dodaje da to “ne znači da to nije ozbiljno zastrašujuće”. “Gotovo da ne spava zbog pritiska, ali zna da će se pritisak samo povećati ako sklopi ugovor”, dodao je izvor.

PROČITAJTE: Povratak Meghan Markle u Hollywood – Ona voli biti slavna

“Moćnici Hollywooda bit će svjesni kako su Meghan Markle i princ Harry pogriješili sa Spotify ugovorom, pa se oni boje da bi, ako budu dvaput odbijeni, mogli završiti svoju karijeru, jer nitko ne bi vjerovao da mogu isporučiti sadržaj. Oklade su iznimno visoke.”

Međutim, glasnogovornik Audiblea je u četvrtak rekao Page Sixu da u izvješću nema istine i da nisu u pregovorima s Meghan Markle. Bivša glumica – čija je najpoznatija, i posljednja, uloga u karijeri bila Rachel Zane u popularnoj seriji “Suits” – potpisala je ugovor s izvršnim direktorom WME-a, Arijem Emanuelom, i njegovim timom u travnju. Iako nije poznato kojim smjerom krenuti karijera Meghan Markle, izvori predviđaju da bi se uskoro mogla vratiti glumačkom poslu.

PROČITAJTE: Monarhija je u strahu od razvoda princa Harryja i Meghan Markle

WME zastupa vodeće talente u industriji, uključujući scenariste, filmaše, glumce, producente, stiliste, modne dizajnere i njihove agente.

Također se bavi licenciranjem brenda, govorničkim angažmanima, medijskom produkcijom i događanjima, uključujući New York Fashion Week.