HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Meg Ryan spremna je ponovno glumiti. 61-godišnja kraljica rom-coma glumi – uz scenarij i režiju – u svom prvom filmu nakon osam godina pod nazivom “What Happens Later”.

Ako vas zanima zašto se odlučila maknuti od svjetala reflektora nakon niza uspješnih i nezaboravnih filmova kao što su “Sleepless in Seattle” i “You’ve Got Mail”, razlog je jednostavan: bila je umorna od slave.

“Napravila sam veliku pauzu jer sam osjećala da postoji toliko drugih dijelova mog iskustva kao ljudskog bića koje želim razviti”, rekla je majka dvoje djece za People.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meg Ryan (@megryan)

Njezin sin Jack (31) kojeg ima s bivšim suprugom Dennisom Quaidom te kći Daisy (18) koju je posvojila 2006. također su bili razlog zašto je željela uzeti stanku.

“What Happens Later” Ryanina je najnovija romantična komedija koju je dodala u svoj životopis. U njoj glumi i David Duchovny.

Ideja je Meg Ryan pala na pamet tijekom karantene zbog koronavirusa. Objasnila je: “Riječ je o dvoje ljudi koji su zapeli zajedno. Jednostavno volim tu ideju da smo zadržani u prostoru, čak i ako smo u sukobu, a možda to dovede i do izlječenja.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meg Ryan (@megryan)

“To je mala vožnja između ovo dvoje ljudi, i postavlja pitanje: Hoće li ili neće završiti zajedno?”, rekla je.

Nedavno je zvijezda rekla Carol Burnett za časopis Interview da je “ponosna” na povratak svojim korijenima rom-coma.

“Uistinu, najlakši dio je bio glumiti. Želim ponovno režirati samo kako bih mogla sjediti u stolcu, jer sam sigurna da ima mnogo stvari koje sam propustila” rekla je Ryan.

Istaknula je: “Dugo nisam imala nikakvu ulogu, ali bilo mi je zabavno s Davidom. Mnogo toga napravljeno je u dva kadra. Ponosna sam na to.” Film je sniman u Arkansasu tijekom tri tjedna.

PROČITAJTE: Za fanove ljubića! Meg Ryan i David Duchovny u novom filmu o dvoje bivših zametenih snijegom

Rekla je Burnettu (90) da su se ona i zvijezda “Dosjea X” (63) “sreli samo nekoliko puta, prije možda 20 godina” prije nego što su se zajedno pojavili u “What Happens Later”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meg Ryan (@megryan)