HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Nova, mjuzikl verzija filma Mean Girls izašla je početkom godine, i unatoč tome što je postigla određenu zaradu na box officeu, teško je za povjerovati da će imati utjecaj sličan onome slavnoga originala. Ipak, čini se da bi film postigao veći uspjeh da je za jednu ulogu na kraju odabran slavni Harry Styles.

Redatelji filma Samantha Jayne i Arturo Perez Jr. u nedavnom intervjuu otkrili da su ga htjeli angažirati za određenu ulogu. Međutim, obožavatelji koji pretpostavljaju da je trebao glumiti Aarona Samuelsa griješe – ekipa ga je smatrala ni za koga drugog nego za Glena Cocoa.

U novoj verziji Mean Girls

Postoji određena vrsta humora koja je bila smiješna prije 20 godina, a koja danas jednostavno ne prolazi”, objasnila je Samantha za The Hollywood Reporter. “Svi smo to znali. Ali postoje određene kultne rečenice u kojima bismo se šalili da bi bilo nereda na ulicama da nije bilo toga unutra. Poput ‘Samo ti, Glen Coco!’ Dajte ljudima ono što žele. Ali kad smo se pitali: ‘Tko je Glen Coco?'”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @harrystyles

Arturo je odgovorio: “Tko bi to mogao biti? Sjećam se da smo rekli: ‘Možemo li pitati, tipa Harryja Stylesa?‘” na što se Samantha prisjetila: “Mislili smo kao ‘Harry Styles bi mogao biti Glen Coco!’ Zatim smo rekli, ‘Čekaj, volimo rušiti četvrti zid : Što ako smo svi Glen Coco?’ Dakle, nakon 20 godina, svi se možemo osjećati kao Glen Coco.” (U novom filmu rečenica “Idi, Glen Coco” govori se kameri, a ne glumcu u sceni)

Umjesto čistog remakea originalnoga filma u kojemu su glumile Lindsay Lohan, Rachel McAdams, Amanda Seyfried i Lacey Chabert, film se temelji na mjuziklu s Broadwaya koji je inspiriran filmom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mean Girls (@meangirls)

Iako je film dobio pozitivne kritike, Lindsay Lohan očito nije bila zadovoljna jednom  rečenicom iz filma. U jednom se trenutku Megan Thee Stallion pojavljuje u isječcima na društvenim mrežama i komentira odjevnu kombinaciju jednoga lika, govoreći: “Y2K vatreno međunožje se vratilo.” Redak je bio referencija na snimku paparazza iz 2006. Brandona Davisa koji Lindsay naziva “vatrenim međunožjem“.

Kao rezultat toga, Lindsayin predstavnik rekao je za više medija da je ona “bila jako povrijeđena i razočarana referencijom u filmu.”

druge vijesti