HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Vijest da je Marko Tolja dobio dijete i da je u dom poznatog pjevača stigao još jedan mališan, Marko je sam objavio na Instagramu. Marko Tolja i njegova supruga Ana s punim su srcem dočekali svoje drugo dijete i na sam početak jeseni 2023. godine proširili svoju obitelj. Pjevač poznat po romantičnim hitovima, raznježio se i u svojoj objavi na Instagramu u kojoj je prinovu svoje obitelji predstavio svijetu.

Marko Tolja dobio dijete

Marko Tolja dobio dijete broj dva – par objavio i ime

Kako doznajemo, Ana i Marko dočekali su dječaka, a već su i otkrili za koje su se ime odlučili. Njihov mlađi sin zove se Niko pa je tako njihov četverogodišnji Maro postao stariji braco i dobio muško društvo za igranje.

Marko Tolja na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj možemo vidjeti kako bebica, odjevena u plavo, drži tatin prst na ruci na kojoj nosi burmu, a ovaj dirljiv prizor Marko je upotpunio još dirljivijom porukom koja glasi: “…ti samo pusti se, u moje ruke sigurne…Niko.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Tolja (@marko.tolja)

Da je Marko Tolja dobio dijete, još jednog sina, brzo se pročulo među poznatim prijateljima hrvatskog pjevača koji su krenuli nizati čestitke, poruke i roditeljske savjete u komentarima.

Ljubav je krenula na društvenim mrežama

Marko Tolja i njegova Ana navodno su se upoznali putem društvenih mreža, a pjevač ju je zaprosio nakon pet godina hodanja. Vjenčanje je održano u crkvi Sv. Antuna u Kršanu, a Ivan Vukušić je bio jedan od četiri Markova kuma. Uskoro je na svijet stigao njihov prvi sin Maro, a ove godine tročlana obitelj postala je – četveročlana.

Čestitamo!

Još vijesti iz svijeta celebrityja, mode, ljepote, serija, filmova, glazbe, putovanja, kraljevskih dvora, vjenčanja i tehnologije, čitajte na Hello! Croatia.