HELLO
Domagoj Kukec

Hrvatski glumac Marko Petrić nedavno je oduševio svoje obožavatelje objavom fotografija na Instagramu koje bacaju svijetlo na zbivanja iza kulise snimanja hit serije San snova.

Usprkos ozbiljnom radu na ekranu, glumac je pokazao da je iza kamere atmosfera sve samo ne ozbiljna.

Jedna od neobičnih fotografija koje su privukle pažnju fanova prikazuje Marka Petrića i kolegu Zlatana Zuhrića Zuhru kako se šale na setu. U neobičnom trenutku, njih dvojica su čak spustila hlače, ostavljajući obožavatelje oduševljene viđenim.

Ovo neobično prijateljstvo između Petrića i Zuhre nije jedino iznenađenje koje je Marko priredio svojim pratiteljima. Na drugim fotografijama može se vidjeti kako se Petrić opušta između snimanja s poznatim glumcem Markom Braićem. Njihovo druženje izvan seta pokazuje kako kolege razvijaju bliske veze i zajedništvo tijekom dugih sati snimanja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marko Petric (@marko53c)

Marko Petrić nije samo glumac koji briljira na ekranu; on je umjetnik koji voli dijeliti svoj život s obožavateljima.

PROČITAJTE: Marko Braić voli mlijeko na način na koji se mnogi mogu poistovjetiti

Njegova otvorenost na društvenim mrežama pruža uvid u šarenilo emocija i trenutaka koji se događaju iza kulisa. Obožavatelji su oduševljeni njegovom autentičnošću i sposobnošću da pokaže zabavnu i opuštenu stranu života.

Njegova transparentnost stvara poseban most između njega i obožavatelja, pokazujući da čak i u svijetu slavnih, svakodnevni trenutci i prijateljstva imaju posebno mjesto.