HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Slavni hrvatski glumac Marko Petrić i njegova divna supruga, poznata plesačica Tina Walme, ovih dana uputili su se na daleke i živopisne Sejšele.

Ova otočna država ostavila je bez daha ovaj zgodni duo, a fotografije koje su podijelili s fanovima ostavili su pak fanove pozitivno zabezeknutima.

Marko Petrić i Tina Walme uživaju na Sejšelima

Marko i Tina objavili su i predivan video uživancije, a njihova ljubav pršti na sve strane. Zajedno su se grlili i ljubili u predivnom okruženju otoka, a obožavatelji su bili očarani dvostrukim prikazom ljepote – njihove ljubavi i Sejšela.

“Samo ljubav”, “Predivni ste”, “Woohoooo! baš vam zavidim!”, komentirali su mnogi ispod videa kojim su počastili pratitelje na Instagramu.

Uz dirljivu snimku, skladan par objavio je i seksi figuru Marka Petrića, koja je uvijek prizor koji hrani oči.

Marko Petrić i Tina Walme

I Marko Petrić i Tina Walme mogu se pohvaliti zanosnim tijelima

Fotografija Tine kako se odmara na plaži i gleda u pučinu pravi je filmski prizor, a lijepa plesačica također se može pohvaliti zanosnim tijelom.

Marko Petrić i Tina Walme

Jutarnja je rutina Marka Petrića pak prava inspiracija za sve da prigrle zdravi život i tjelovježbu.

Glumac je pokazao sve vrste vježbi koje redovno izvodi svako jutro, od shadow boxinga, korištenja elastične fitness trake za vježbanje, i to sve kako bi što bolje aktivirao svoje mišiće i uvijek bio u najboljoj formi.

druge vijesti