HELLO
Domagoj Kukec

Poznati mladi influencer objavio je emotivnu poruku za sve žene. Marco Cuccurin oduševio je svoje fanove objavom.

Influencer je zapravo zaboravio napisati čestitku svim ženama u povodu Dana žena, pa je odlučio to svejedno napraviti jer smatra da žene trebamo slaviti svaki dan.

U sentimentalnoj objavi punoj fotki Marca s bakom, prijateljicama i kolegicama, Instagramer je napisao: “I tako jučer dođem doma, punjač ostavim kod prijateljice, a mobitel se naravno zgasi. Ne stignem objaviti ovaj post na 8. mart, budem živčan i razočaran. Pomislih, ‘Uh valjda neće meni moje žene ovo zamjeriti’.. Mislim i na privatan krug, ali i na sve vas koje me pratite. I onda shvatim – ne mora biti Dan žena da bih ja rekao koliko volim žene.”

Zvijezda Instagrama, koji je uz to i pobjednik na hit showu Ples sa zvijezdama, dodao je i da je cijeli život okružen ženama i da su one za njega najbitnija bića.

Ironično je kada jedan gej to kaže, ali muškarci su 0 naspram žena. Za početak žene su me odgojile i naučile svemu lijepome”, iskreno je napisao Marco.

Dodao je da su žene ljepši spol, te su mu oduvijek bile najbolje prijateljice, a i od kada zna za sebe 90 % društva su mu bile žene.

Napisao je i od srca; “Jednostavno obožavam što kažu sve što žele, pričaju o emocijama, krhke su, a u isto vrijeme snažne.”

Marco Cuccurin najveći je obožavatelj žena

Marco Cuccurin oduševljen je i njihovim ritualima dok se sređuju, a svi ih čekaju. Fasciniran je i njihovim mirisom, jer najbolje mirišu, a također su mu uvijek bolje rame za plakanje.

“Jednostavno žene su uvijek tu, svaki dan uz mene i treba im reći hvala svaki je**ni dan, a ne samo jučer – na taj tako važan i ‘njihov’ dan. Da se mene pita svaki dan bi bio posvećen vama jer ste vi, žene moje, čarobnice najblistavijih očiju jer samo majka ima tako blistave oči. Najtoplijeg ste zagrljaja jer samo vi znate tako grliti. Eto, volim vas, stvarno i od srca”, zaključio je objavu influencer.

PROČITAJTE: Grah Marca Cuccurina oduševio Instagram

Marco je u pravu, jer žene jesu posebna bića. Konstantnim druženjem s njima on je preuzeo i dio njihove nevjerojatne energije, koja je i njegov izvor nepresušne inspiracije.

Snaga žene proizlazi iz činjenice koju ni psihologija ne može objasniti. Muškarce se može analizirati, a žene… samo obožavati.

druge vijesti