HELLO
Domagoj Kukec

Od televizijskih ekrana do modnih pista! Marcia Cross, poznata po ulozi u Kućanicama (eng. Desperate Housewives), zabljesnula je na Tjednu mode u Parizu 2024. 61-godišnja glumica prošetala je za Vetements u blještavoj haljini koja je pokazala ne samo eleganciju odjevnog predmeta, već i Marcijinu neporecivu karizmu i vječnu ljepotu. Ovaj događaj, obilježen prisustvom zvijezda kao što su slavna pjevačica Cher, bivša djevojka Kanyea Westa Julia Fox, supruga Cristiana Ronalda Georgina Rodríguez, pjevačica Willow Smith i srpska zvijezda Jelena Karleuša, istaknuo je značajan korak Marcije u svijetu mode nakon njezine hrabre borbe protiv raka anusa.

Marcia Cross briljirala kao model s modne piste

Prijelaz Marcie Cross s malih ekrana na modnu pistu popraćen je divljenjem i pljeskom. Njezin debi na Vetementsovoj reviji jesen/zima 2024. u Parizu bio je izvanredan trenutak, s blistavom crvenom haljinom s rukavima i svjetlucavim ukrasima. Ovo pojavljivanje dokaz je njezine svestranosti i spremnosti da prihvati nove izazove, uključujući i ulazak u modnu industriju u svojim 60-ima. Crossino putovanje posebno je inspirativno s obzirom na njezinu javnu borbu protiv raka i njezino zalaganje za ukidanje stigme povezane s tom bolešću.

Afera puna zvijezda

Revija Vetements nije bila samo platforma za Cross da zablista, već i okupljanje slavnih osoba i modnih ikona. Prisutnost Cher, uz druge značajne goste kao što su Julia Fox, Willow Smith, J Balvin, Jelena Karleuša, naglasila je značaj događaja u modnom kalendaru.  Njezina interakcija s tim zvijezdama, posebice njezin trenutak iza pozornice sa Cher, dodali su sloj uzbuđenja i glamura ovoj prigodi, dodatno učvrstivši status revije kao nezaobilaznog događaja Pariškog tjedna mode 2024.

Prihvaćanje promjene s milošću

Pohod Marcie Cross na modeling u ovoj fazi njezina života dovoljno govori o njezinom pogledu na starenje i samoprihvaćanje. Njezini prethodni komentari o stavljanju ega po strani i uživanju u iskustvu ističu pozitivnu i osnažujuću poruku o elegantnom starenju u očima javnosti. Ovaj stav, u kombinaciji s njezinim radom i spremnošću da podijeli svoje osobne zdravstvene bitke, čini Crossin debi na pisti još značajnijim. Ne predstavlja samo osobnu pobjedu, već i šire nadahnuće za prihvaćanje životnih promjena s povjerenjem i staloženošću.

PROČITAJTE: Sarah Jessica Parker odlučila je starjeti prirodno – i ima jako bitnu poruku za sve žene!

Dok se spuštaju zastori nezaboravnog pojavljivanja Marcie Cross na pisti na Pariškom tjednu mode 2024., njezino putovanje od borbe s rakom do osvjetljavanja svijeta mode služi kao snažna priča o otpornosti, transformaciji i radosti prihvaćanja svake faze života. Njezin hrabar iskorak na modnu pistu podsjetnik je da ljepota, samopouzdanje i stil ne poznaju godine, a njezina će priča nedvojbeno nadahnuti mnoge da se suoče s vlastitim izazovima s gracioznošću i hrabrošću.

druge vijesti