HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Čini se da je ovog ljeta bajkovita Italija poznatim Hrvaticama i Hrvatima bila primamljivija no ikad. Svoje talijansko putovanje već su odradili Severina, Marijana Mikulić, Sonja Kovač, Nika Turković, Luka Nižetić, Slavko Sobin, Ana Radišić i brojne druge slavne osobe, a za sam kraj sezone, i Katarina Baban u Italiji se odlično provodi s prijateljicama.

Katarina Baban u Italiji

Katarina Baban u Italiji se zabavlja uz žensko društvo

Poznata hrvatska glumica i dizajnerica Katarina Baban na Instagramu je razveselila fanove fotografijama iz Rima, u kojem se trenutno provodi s najboljim prijateljicama.

Katarina Baban u Italiji

“Najbolje frendice od 1996.”, napisala je Katarina Baban uz fotografiju na kojoj pozira uz tri prijateljice s kojima se otisnula u talijansku avanturu.

Katarina Baban u Italiji se oduševila Rimom pa je uz niz fotografija iz tog predivnog grada napisala: “Ne znam otkud da krenem! I ne znam jesam li ikad imala više fotki s nekog putovanja! I ne znam je li me ikad neki grad ovoliko oduševio! Zapravo znam- je, ali ga je ovaj fino prešišao!”

Katarina Baban u Italiji Katarina Baban u Italiji

Katarina Baban u Italiji nosi haljinu koju je sama dizajnirala

Na fotografijama iz Rima, Katarina Baban blista u bijelom outfitu koji je sigurno privukao pažnju uvijek elegantnih Talijanki.

Katarina Baban u Italiji

Za šetnju Rimom, hrvatska glumica i dizajnerica odjenula je mini haljinu iz vlastite modne kolekcije Lilith, u modelu Lara, a riječ je o rupičastoj mini haljini sa zanimljivim detaljem u obliku plisiranog volana koji se proteže s prednje prema stražnjoj strani haljine.

Katarina Baban u Italiji

 

Haljinu koju je sama osmislila, Katarina Baban u Italiji je upotpunila glamuroznim oversized sunčanim naočalama i udobnim bijelim sportskim tenisicama.

Još vijesti iz svijeta celebrityja, glazbe, filma, serija, mode i ljepote, putovanja, vjenčanja i uređenja doma čitajte na Hello! Croatia.

 

druge vijesti