HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Olivia Benson, mačka Taylor Swift koju je udomila 2014., jedna je od najbogatijih mačaka na svijetu s procijenjenom neto vrijednošću od 97 milijuna dolara.

Prema Forbesovom popisu najbogatijih kućnih ljubimaca na svijetu koji je prošli tjedan sastavila web stranica AllAboutCats.com, Olivia je zaradila svoje bogatstvo glumeći uz Taylor u nekoliko njezinih spotova.

Mačka, nazvana po liku Mariske Hargitay “Zakon i red: Odjel za žrtve”, također je “izradila vlastitu liniju odjeće i igrala je uloge u mnogim visokobudžetnim oglasima, uključujući za Diet Coke i Ned Sneakers”, otkriva poznata web stranica.

Glavni igrač Kansas City Chiefsa pak, u 2024. ima procijenjenu neto vrijednost od 40 milijuna dolara.

Mačka Taylor Swift obožavana je diljem svijeta

Nekoliko je obožavatelja posjetilo TikTok nakon otkrića neto bogatstva Olivije Benson, uspoređujući njezino bogatstvo s bogatstvom Swiftinog novog muškarca.

“Ako Travis bude imao sreće, jednog će dana biti uspješan kao TS-ina mačka”, našalio se jedan obožavatelj.

“Njezina mačka ima eksponencijalno više novca nego što ću ja vidjeti u cijelom svom postojanju,” drugi se ubacio, dok je treći napisao, “ta mačka ima više novca nego cijela moja obitelj.”

Neto bogatstvu dvostrukog prvaka Super Bowla pridonijelo je nekoliko unosnih ugovora s tvrtkama kao što su McDonald’s, Papa John’s, Nike i Dick’s Sporting Goods.

Također zarađuje znatan novac od svoje plaće, budući da je trenutno u trećoj godini četverogodišnjeg ugovora od 57,25 milijuna dolara koji je potpisao s Chiefsima.

Ugovor je uključivao 22,75 milijuna dolara zajamčenog novca, uz godišnju plaću od 14.312.500 dolara. Međutim, Kelce je otvoreno govorio o činjenici da je “premalo plaćen”.

“Moji menadžeri i agenti vole mi govoriti koliko sam potplaćen”, otkrio je za Vanity Fair u siječnju 2023.

Taylor Swift zarađuje novac koji njezin dečko ne može ni zamisliti

“Svaki put kad govorim o tome da želim više novca, oni samo kažu: ‘Zašto ne odete do Chiefsa i pitate ih?'”, nastavio je.

“Kada sam vidio [bivšeg primatelja Chiefsa] Tyreeka Hilla kako odlazi [u Miami Dolphins] i dobiva 30 [milijuna] dolara godišnje, u glavi sam pomislio, ‘Čovječe, to je dva do tri puta više od mene upravo sada.’”

S druge strane, vjeruje se da Swift vrijedi nevjerojatnih 740 milijuna dolara – i još više – prema Forbesu, što je više nego 24 puta više od bogatstva njezinog novog dečka.

druge vijesti