HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Još nismo vidjeli fotografiju Lidije Lešić koja nam se nije svidjela, a svaka nas je potaknula da svoj ormar i životni prostor počistimo i ispunimo isključivo komadima koji izgledaju profinjeno i chic. U svijetu Lidije Lešić sve je nevjerojatno šarmantno pa tako i vozilo kojim lunja po Visu. Bicikl Lidije Lešić slaže se s njezinom “bež estetikom” i donosi još više osvježenja na njezin Instagram profil.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidija Lešić (@lidijalesic)

Ženski bicikl Lidije Lešić umjesto košarice ima drvenu kašetu

Zgodan svjetloplavi bicikl Lidije Lešić nedavno je osvanuo na njezinom profilu te privukao puno pažnje. Na fotografijama možemo vidjeti influencericu kako vozi bicikl odjevena u prozračnu bijelu haljinu, s bež natikačama na nogama i maramom svezanom oko glave.

PROČITAJTE: Vožnja biciklom na posao – Kako može poboljšati vaše mentalno zdravlje?

Lidija Lešić u ovakvom izdanju izgleda kao filmska diva iz nekog retro talijanskog filma, a vintage dojmu na fotografiji doprinosi predivan bicikl sa zanimljivom drvenom kutijom umjesto klasične košarice.

Ženski bicikl Lidije Lešić

U drvenoj tamnosmeđoj kutiji Lidija Lešić nosi netom ubrano bijelo cvijeće, časopise i naranče, a otkrila je i kako je riječ o biciklu Lady Cruiser.

Na biciklu ili na plaži – Lidija Lešić uvijek iznova ostavlja bez daha

Nakon što je oduševila fotografijama s netipičnim biciklom, Lidija je razveselila pratitelje prizorom s plaže na kojoj se ovih dana sunča u heklanom bijelom monokiniju.

Ženski bicikl Lidije Lešić

Ne možemo dočekati nove fotografije ove poznate domaće influencerice!

druge vijesti