HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Brojne slavne osobe dospjele su na naslovnice tijekom godina kada su javno govorile o svojim seksualnim preferencijama u krevetu, piše JustJared.

Zato su s popularnog sajta odlučili skupiti sve citate i otkriti jesu li poznati LGBTQ celebrityji u krevetu pasivni ili aktivni. Za one koji ne znaju, aktivni odnosno „top“ partner je onaj koji voli imati kontrolu tijekom seksa, dok je pasivni odnosno „bottom“ onaj tko preferira biti u podređenom položaju. Neki su i „vers“, odnosno ovisno o situaciji preferiraju biti i aktivni i pasivni.

Ovi slavni gay muškarci otkrili su tijekom godina koje su njihove preferencije.

LGBTQ celebrityji – Andy Cohen

Andyja Cohena, voditelja popularnog celebrity talk showa Watch What Happens Live je kao „aktivnog“ istaknuo njegov najbolji prijatelj Anderson Cooper.

Znam puno tajni o Andyju“, rekao je jednom u emisiji. “Pretpostavljam da bi ljude najviše iznenadilo to što je on aktivan partner.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andy Cohen (@bravoandy)

Andy je kasnije za Attitude rekao da ne voli etikete.

Konotacija o aktivnom ili pasivnom, mislim da za osobu izvana, ili koji samo želi napraviti generalizaciju, insinuira ‘Tko je muškarac, a tko žena?‘, što je očito zastarjelo. Istina o današnjici je da su svi u jednom trenutku života bili aktivni i svi su bili pasivni; to je više otvoreno igralište“, rekao je.

Lil Nas X

Lil Nas X sebe je nazvao “power bottom” u traileru za svoj debi album Montero, koji je objavljen 2021.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ☆ (@lilnasx)

Udarne vijesti, najmoćniji ‘reper’ Lil Nas X i njegov bijelac jutros su pobjegli iz zatvora“, rekao je dok je glumio voditelja vijesti u isječku. “Ovo se događa samo nekoliko mjeseci nakon što je netalentirani homoseksualac osuđen na pet godina zatvora. Istražitelji kažu da bi svatko tko dođe u kontakt s ovim moćnim pasivcem trebao kontaktirati vlasti. Odmah.”

Haaz Sleiman

Glumac iz Marvelovog hita Eternals Haaz Sleiman izašao je iz ormara i otkrio da je osim toga i “totalno pasivan“.

Ja sam homoseksualac, musliman, arapsko-američki muškarac. Ići ću još dalje. Ne samo da sam gay, nego sam i pasivan. I ne samo da sam pasivan, nego sam totalno pasivan, što znači da mi se sviđa primiti ga znate već gdje”, rekao je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Haaz Sleiman (@haaz.sleiman)

U razgovoru za Out otkrio je zašto je to podijelio sa svijetom.

Zbog sramote pasivnosti, borio sam se prihvatiti to što jesam. A u gay zajednici gledamo na pasivne kao na slabije. Svi misle da sam top. Misle da obmanjujem ljude svojim izgledom. Jedan od mojih bivših bio je jako ženstven i bio je top, a svi su u javnosti mislili obrnuto. Dobio sam reakciju gay zajednice jer sam rekao: ‘Ja sam pasivan i totalno pasivan.’ Mogu reći što god želim i izraziti što god želim. Ako ste smatrali da je to neprikladno, to je bila istina. Žao mi je što se tako osjećate“, rekao je Haaz.

LGBTQ celebrityji – Daniel Newman

Glumac iz serije Walking Dead Daniel Newman podijelio je svoje seksualne sklonosti u tvitu s obožavateljima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @kelz_senior

Ja sam TOP“, tvitao je. “Previše sam lijen da budem pasivan! Lol. Možda kad bih se udao. Ali također me uvijek jako privlače topovi, pa pretpostavljam da će pobjeđivati onaj tko je dovoljno jak.”

Bowen Yang

Zvijezda Saturday Night Livea Bowen Yang otkrio je tijekom skeča da je pasivan.

Nakon što je Bowen istaknuo kako se našao na Peopleovoj listi najseksepilnijih muškaraca na svijetu, gostujući voditelj Simu Liu je dodao: “Nisi li ti prvi otvoreno pasivan tip na toj listi?”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bowen Yang (@fayedunaway)

Bowen je odgovorio: “Nisam otvoren oko toga. Tko ti je to rekao?

Simu je rekao: “Oprosti, samo sam pogodio.” Bowen je odgovorio: “O, lijepo! Bravo!“.

druge vijesti