HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kao i svaka ponosna mama, bivša Miss Hrvatske Lejla Filipović voli dijeliti važne trenutke iz života svoje djece sa svojim pratiteljima. Nedavno je simpatična Lejla na društvenim mrežama objavila fotografiju u povodu rođendana svog sina Dine, što je izazvalo puno pozitivnih komentara i čestitki.

Lejla na prekrasan način obilježava svaki rođendan svojih sinova

Dino je Lejlin sin iz prvoga braka s bivšim suprugom Dadom Majolijem. Lejla se kasnije udala za poznatog voditelja Tarika Filipovića s kojim je 2008. godine dobila još jednog sina, Armana. Simpatična obitelj često dijeli zajedničke trenutke sa svojim pratiteljima, a Lejla posebno voli isticati uspjehe i važne trenutke iz života svojih sinova. Prošli rođendan je Dino proslavio u Turskoj na obiteljskom putovanju uz mamu i očuha Tarika Filipovića.

lejla filipović rođendan

Lejla Filipović rođendan sina Dine obilježila je emotivnom objavom

U povodu Dininog 21. rođendana, Lejla je podijelila simpatičnu fotografiju na kojoj se vidi kako uživaju u jednom kafiću s prekrasnim ambijentom. Na slici su mama i sin opušteni i nasmijani, dok uživaju u koktelima. Proslava Dininog rođendana očito je bila emotivna i vesela, što se može zaključiti i po emotivnom opisu koji je Lejla dodala uz fotografiju.

Danas je ovaj mladić napunio 21 godinu a meni se čini kao da sam ga ‘jučer’ rodila.
Samo neka si zdrav, sretan i neka te Bog čuva. Sretan rođendan mamino

lejla filipović rođendan sina

 

druge vijesti