HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Lana Klingor Mihić, poznata poduzetnica i uzgajivačica pasa u Hrvatskoj, nedavno je odlučila otvoreno razgovarati sa svojim fanovima putem Instagram Livea o izgledu svojih  obrva.

Tijekom live sesije, Lana je iznijela svoje nedavno otkriće i upitala svoje fanove zašto joj nisu prije rekli da su joj obrve bile previše crne.

Istaknula je kako preferira svjetlije nijanse obrva te da je zadovoljna svojim novim izgledom.

Lana Klingor Mihić ponovno oduševila

Nakon što je podijelila svoje promišljanje o novom izgledu obrva, Lana je dobila razne reakcije od svojih pratitelja.

Mnogi su pohvalili njezinu hrabrost i samopouzdanje da javno raspravlja o svojim estetskim promjenama, dok su drugi izrazili svoje mišljenje o tome kako joj svjetlije obrve daju svježiji izgled.

PROČITAJTE: Modna inspiracija s Instagrama – što je trenutno popularno?

“Obrve su kao i nokti, netko voli dugačke netko kratke, šarene ili klasične, tako i obrve, trend je jedno, a oblik lica i obrva sve ostalo. Ak je tebi bilo dobro i ako se tebi tada sviđalo, tvoj izbor. Uzivaj”, “Ostavi tako i ne diraj nista. Meni su top. Spremam se i sama na skidanje poslije ljeta. Back to natural je moj dir trenutno.”, “Draga Lana pa Ti nemožeš fulat ni pod razno, Ti si mi naj, naj bolja majka žena kraljica”, “Super si Lana,ljepi pozdrav”, samo su neki od komentara oduševljenih fanova.

druge vijesti