HELLO
Domagoj Kukec

Kristina Krepela, poznata po svojoj zanosnoj crnoj kosi, iznenadila je obožavatelje nedavnom objavom fotografije na Instagramu na kojoj ima plavi bob.

Ova promjena izazvala je brojna nagađanja među fanovima – je li Kristina promijenila frizuru ili se priprema za ulogu koja zahtijeva novi izgled?

Dok mnogi pretpostavljaju da bi ova promjena boje kose mogla biti povezana s nekom ulogom, drugi spekuliraju da je to možda samo prolazna promjena stila ili čak eksperiment s bojama kose. Bez obzira na razlog, Kristina je bez sumnje privukla pažnju svojom hrabrošću i promišljenošću u odabiru nove frizure.

Kristina Krepela frizura kosa

Transformacija Kristine Krepele ostavlja bez daha

Kako god bilo, ova promjena frizure donosi svježinu i novi izgled Kristini, ističući njezinu svestranost i spremnost na promjene.

PROČITAJTE: Jeste li domaću pjevačicu prepoznali na prvu? Prepoznatljiva je po kovrčama no i ravna kosa odlično joj stoji!

S nestrpljenjem iščekujemo vidjeti što će Kristina novo donijeti u budućnosti, bilo da je to novi filmski projekt ili neka nova iznenađujuća promjena u njezinom stilu.