HELLO
Domagoj Kukec

Kim Kardashian i Tom Brady navodno su “flertali” tijekom nadmetanja za skupocjeno umjetničko djelo.

Zvijezda “The Kardashians”, 42-godišnja Kim Kardashian, i 46-godišnja nogometna zvijezda Tom Brady, pojavili su se kako bi sudjelovali u licitaciji za sliku Georgea Condoa na dobrotvornoj priredbi Reform Alliance Charity u Atlantic Cityju u New Jerseyju. Prema TMZ-u, Kim je započela licitaciju s iznosom od 500 000 dolara, a zatim je Tom dao višu ponudu prije nego što su zapali u licitacijski rat.

Kim Kardashian i Tom Brady

Kim Kardashian i Tom Brady flertali na aukciji

Tijekom tog sukoba, njih dvoje su navodno hihotali i gledali jedno drugo, čineći to “super zabavnim i zavodljivim”, prema jednom izvoru.

Kada je licitacija dosegla 2 milijuna dolara, domaćini događaja su intervenirali i odlučili da će svatko od njih dobiti svoju sliku Georgea Condoa. Na kraju su Kim i Tom platili  po 2 milijuna dolara, svatko za svoju sliku.

Kim Kardashian i Tom Brady

Jay-Z, Michael Rubin i Meek Mill predsjedali su Reform Alliance’s Casino Night, koja je imala za cilj “sakupiti sredstva za transformaciju zakona o uvjetnom otpustu”.

Početna cijena ulaznica za gala događaj bila je 500 000 dolara.

PROČITAJTE: Kim Kardashian u vezi s Beckhamom!

Kim Kardashian i Tom Brady se suočavaju s glasinama o ljubavnoj vezi u proteklim mjesecima, ali ništa nikada nije potvrđeno.