HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kelly Rowland našla se u neobičnome skandalu. Pjevačica i glumica „zaratila“ je s emisijom Today, jednim od najdugovječnijih američkih televizijskih jutarnjih talk-showova. Drama je to o kojoj se priča, a povezana je s garderobom koja nije na razini, isprikama u eteru i – Ritom Orom?

Krenimo od početka.

Prošli tjedan Kelly Rowland pojavila se u emisiji Today kako bi promovirala svoj novi Netflixov film, Mea Culpa. Dala je intervju Savannah Guthrie, a nakon toga bilo je u planu da u posljednjem dijelu emisije, koji se zove četvrti sat, Kelly bude gostujuća suvoditeljica uz voditeljicu Hodu Kotb.

Kelly Rowland otišla je usred emisije zbog – garderobe?

Međutim, kada je došlo vrijeme za taj dio, suvoditeljica je bila – Rita Ora, koja je s voditeljicom razgovarala o svojoj novoj frizuri. Pa gdje je nestala Kelly?

Kelly i njezin tim nisu bili sretni“, rekao je izvor za Page Six. “Nije im se svidjela garderoba, pa su je odlučili povući iz emisije, ostavljajući Kotb bez gostujućeg suvoditelja u 10 sati ujutro.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kelly Rowland (@kellyrowland)

Emisija Today poznata je po tome što su garderobe u studiju prilično malene, čak ni voditelji nemaju neki komfor.

Prema Page Six, Rowlandin tim je tražio drugu garderobu jer im se “nije svidjela ona u kojoj je bila.” Nakon što su zatražili jednu na gornjem katu, rečeno im je da je u njoj Jennifer Lopez, koja je bila u emisiji promovirajući svoj glazbeni film This Is Me… Now: A Love Story.

Iako je naprasno napustila emisiju, Kelly Rowland još je dobrodošla na TV

Voditeljica Hoda Kotb ispričala se nekoliko dana kasnije. “Želim reći da imam veliku ljubav i divljenje prema Kelly Rowland. Obožavam je. Želim da se vrati u našu emisiju i želim da opet bude suvoditeljica“, rekla je Kotb. “Može doći u moju garderobu – bit ćemo u njoj zajedno!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hoda Kotb (@hodakotb)

U utorak se oglasila Kellyina predstavnica, Yvette Noel-Schure, rekavši za ET: “Nakon 28 godina poznanstva s njom, Kelly Rowland ostaje jedna od najljubaznijih osoba koje sam upoznala i blagoslovljena sam što je predstavljam.”

Je li moguće da je cijela ova drama nastala samo zbog premale garderobe? U svakom slučaju, časopis People piše da je Rita Ora kao iznenadna suvoditeljica oduševila sve svojim nastupom. Barem nešto.