HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kći Naomi Campbell ovaj je mjesec napunila tek tri godine, a slavna manekenka (53) već je dobila suputnika za egzotična putovanja za cijeli život.

Još u prošlogodišnjem razgovoru za Vogue, Naomi je otkrila da se njezina kći već tada prilično naputovala.

Ona putuje sa mnom“, rekla je Naomi Campbell, koja sebe naziva “građankom svijeta, stalno u avionu“.

Bila je u Africi i na Bliskom istoku“, dodaje o svojoj kćeri. “Nije lako i zahtjeva više organizacije, više planiranja, to će se promijeniti kada ona krene u školu.”

Nakon što je dobila kći Naomi Campbell vrlo se brzo odlučila za još jedno dijete

Osim kćeri, zvijezda je mama i sinčiću kojeg je dobila u lipnju prošle godine, kao i kći, preko surogat majčinstva.

Prije nego što je dočekala svoje dvoje djece, Campbell se usredotočila na to da poboljša sebe. “Naomi se odlučila za majčinstvo kasnije u životu jer nikad nije mogla zamisliti svoj život kao mama“, rekao je izvor za magazin People u lipnju. “Ali tijekom posljednjih godina stvarno je radila na sebi. Otrijeznila se i stvarno se transformirala.”

Insajder je dodao: “Ona sada ima više nego dovoljno ljubavi za dvoje djece. Ako bolje razmislite, učinila je sve što je ikada željela učiniti, pod svojim uvjetima. To uključuje i majčinstvo.”

Manekenka je svoju radosnu vijest o bebi objavila na Instagramu, podijelivši fotografiju na kojoj je držala bebu u naručju dok je njezina tada dvogodišnja kći pružila ruku i uhvatila ga svojom.

Dragi moj mali, znaj da si cijenjen bez mjere i okružen ljubavlju od trenutka kada si nas počastio svojom prisutnošću. Pravi dar od Boga, blagoslovljena sam! Dobrodošao dječačiću“, napisala je , dodajući: “Nikada nije kasno postati majka.”

Kći Naomi Campbell bila je s njom na naslovnici prije prvog rođendana

Naomi, koja je imala 50 godina kada je dobila kćer, rekla je prošle godine da ohrabruje svoje starije prijatelje da ne “oklijevaju” imati djecu.

Uvijek sam znala da ću jednog dana biti majka, to je najveća radost koju sam ikada mogla zamisliti. Sretna sam što je imam i znam to“, rekla je za britanski Vogue kad se pojavila na naslovnici za ožujak 2022. uz svoju tada 9-mjesečnu kćer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goss.ie (@goss.ie)

Naomi je objasnila da ima novi “potpuno nesebičan” stav prema majčinstvu i da nema problema s 50-godišnjom razlikom između nje i kćeri, čak je priznala da potiče i svoje starije prijateljice da imaju djecu.

Svima im govorim, učinite to! Ne oklijevajte!” dodala je.

druge vijesti