HELLO
Domagoj Kukec

Kate Beckinsale gleda svijetlu stranu društvenih medija unatoč suočavanju sa “stalnim” nasilnicima na Instagramu.

Kate Beckinsale

Nedavno je pedesetogodišnja glumica napisala da su njezini pratitelji nedavno dobili “mali uvid u prilično konstantne gluposti i zadirkivanja koja redovito mogu stizati na ovu aplikaciju.”

Kate Beckinsale pružila fanovima uvid u ono što proživljava na društvenim mrežama

“Ono što želim reći je, prije svega, da sam preplavljena brojem podržavajućih i nevjerojatnih poruka koje sam primila od ljubaznih stranaca koje premašuju i nadmašuju idiote za milijardu posto”, napisala je.

Kate Beckinsale

Uz objavu, Kate Beckinsale je podijelila videozapis s njezinog gostovanja u emisiji The Tonight Show Starring Jimmy Fallon 2019. kako bi istaknula pozitivne interakcije koje je imala na društvenim mrežama. U videu demonstrira svoju sposobnost lažnog kihanja. Kate Beckinsale je rekla da joj je žena jednom prilikom poslala poruku na Instagramu kako bi joj rekla da njezin sin, koji ima autizam, obožava taj video.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale)

“Žena je rekla da joj je sin postao opsjednut ovim videom kihanja, stalno ga je tražio i ponavljao, a zatim je odjednom izgovorio prvu riječ u svom životu, a riječ je bila ‘Apćiha’ “, prisjetila se.

Kate Beckinsale ima poruku i za muškarce

“Želim zahvaliti svima vama, a osobito toj ženi za koju bih voljela da mi se ponovno javi kako bih joj na pravi način zahvalila”, dodala je glumica. “Ona i vi ste razlog zašto ostajem ovdje i zašto mislim da su ljudi u konačnici dobri i da je prilika za povezivanje s nepoznatima nevjerojatan dar.”

Kate Beckinsale

Glumica je također osudila muškarce s kojima je imala negativna iskustva na društvenim mrežama.

PROČITAJTE: Nova tetovaža Kate Beckinsale- Nećete vjerovati koga je istetovirala na leđa

“Osim ako ste muškarac koji misli da bi žene trebale ostati u kuhinji, u tom slučaju idealan dar za vas su fekalije umotane u prozirni celofan”, napisala je. “Volim vas, vi dobri, vi koji kišete xx”

Kate Beckinsale se već ranije obračunavala s ljudima koji je zadirkuju na Instagramu.