HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Danas su jedan od najpoznatijih parova, koji je izdržao sve napade javnosti zbog razlike u godinama te sretno uplovio u bračnu luku i osnovao malu, sretnu obitelj. Priyanka Chopra i Nick Jonas jedan su od najzaljubljenijih parova iz javnog života što ne kriju u intervjuima te u opuštenim izlascima u kojima susreću paparazze, a njihova romansa krenula je na danas sasvim uobičajen način. Daleko od gala zabava i holivudskih tuluma, slavna indijska glumica i poznati član američkog boy benda počeli su flertati putem društvenih mreža, a uskoro je to preraslo u nešto više.

celebrity parovi hello magazine croatia hrvatskaPriyanka Chopra i Nick Jonas (

Evo kako je izgledalo njihovo upoznavanje!

Priyanka Chopra i Nick Jonas stupili su u kontakt putem DM-a

Kad je ovaj par u pitanju, premda je deset godina mlađi, Nick Jonas odlučio je napraviti prvi potez i javiti se ženi koja ga je na ekranu apsolutno očarala. Nick je skupio hrabrost i javio se lijepoj Priyanki u poruke na Twitteru i tako su počeli komunicirati. “Oborio me s nogu”, priznala je kasnije u jednom intervjuu.

PROČITAJTE: Bili su teniske legende svog doba, a obožavaju se i danas – Andre Agassi objavio rijetku fotografiju sa Stefi Graff

Par se počeo dopisivati, a zatim i viđati, a zatim su se zajedno pojavili na afterpartyju nakon Oscara koji je organizirao Vanity Fair na kojoj je Nick Jonas pred fotografima čak kleknuo pred Priyankom kako bi pokazao koliko joj se divi te na MET gali 2017. godine.

celebrity parovi hello magazine croatia hrvatskaPriyanka Chopra i Nick Jonas (

2018. službeno su potvrdili da su par te su se sve češće počeli pojavljivati u javnosti zagrljeni.

Iste godine su se zaručili i vjenčali nakon samo pet mjeseci.

Priyanka Chopra i Nick Jonas: Raskošno vjenčanje trajalo je danima

Samo pet mjeseci nakon zaruka, Priyanka Chopra i Nick Jonas vjenčali su se u srpnju 2018. u glumičinoj rodnoj zemlji Indiji, a vjenčanje je trajalo danima. Ugostili su više od 225 gostiju tijekom vikenda te imali zapadnjačku svadbenu ceremoniju i tradicionalnu indijsku ceremoniju u palači Umaid Bhawan u Jodhpuru.

Glazbenik i glumica dobili su svoje prvo zajedničko dijete, kćerkicu koju su nazvali Malti Marie Chopra Jonas, putem surogat majke 15. siječnja 2022. godine.

celebrity parovi hello magazine croatia hrvatskaPriyanka Chopra i Nick Jonas (

druge vijesti