HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Glavni glumac serije Kako sam upoznao vašu majku, Josh Radnor, nedavno je, na pragu pedesetih, oženio Jordanu Jacobs na ceremoniji održanoj po snježnoj mećavi. Znate li kako je Josh Radnor u stvarnom životu upoznao majku svoje buduće djece?

View this post on Instagram A post shared by Josh Radnor (@joshradnor)

Sve je otkrio u intervjuu za The New York Times.

Josh Radnor suprugu je upoznao na trodnevnoj meditaciji

49-godišnji glumac iz TV hita dvijetisućitih pod nazivom Kako sam upoznao vašu majku, prisjetio se kako je upoznao svoju 36-godišnju suprugu na trodnevnoj zvučnoj meditaciji u sjevernom dijelu New Yorka u veljači 2022. te bez imalo ustručavanja otkrio da su oboje bili na psihodeličnim gljivama.

Josh Radnor i Jordana Jacobs bili su na suprotnim stranama sobe kad su se ugledali, a zatim mu se obratio njegov “unutarnji glas”, tvrdi glumac. “To je ona. To je tvoja žena”, šaputao mu je glas u njegovoj glavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Josh Radnor (@joshradnor)

Njegova današnja supruga pak tvrdi da je u istom trenu upitala srce što joj ima za reći, a ono je odgovorilo da je onaj čovjek preko puta sobe (Josh Randor) muškarac za nju.

Jordana, koja je inače psihologinja, kasnije je otišla do Josha i priznala mu što se dogodilo tijekom ceremonije te su zaključili kako bi se trebali početi viđati.

Od ludih gljiva do spoja u Brooklynu

Njih su se dvoje počeli upoznavati putem poruka prije nego što su tjednima kasnije imali prvi spoj u Brooklynu.

“Imali smo stvarno prekrasan, intenzivan i moćan prvi spoj na kojem smo se vrlo duboko povezali”, otkrila je Jordana Jacobs kanije.

Radnor se na kraju preselio iz Los Angelesa živjeti s budućom suprugom u Brooklyn, a njih dvoje su se vjenčali 6. siječnja u Port Jervisu u New Yorku.

Baš poput njihovog nekonvencionalnog prvog susreta, vjenčanje je također luda priča jer su se oženili usred snježne mećave.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Josh Radnor (@joshradnor)

druge vijesti