HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Jessica Simpson (43) i njezin suprug Eric Johnson (43) pokušavaju ignorirati činjenicu da ih je jedno od njihove djece vidjelo kako se seksaju.

Jessica Simpson i suprug bili su u intimnom odnosu kada je jedno od njihove djece ušlo u sobu

Modna dizajnerica i pjevačica priznala je za “Access Hollywood” da, iako je jedno od njihove djece jednom ušlo u sobu dok su ona i njezin suprug bili intimni, “to nije nešto o čemu smo poslije toga razgovarali”.

Djeca su nam tako stara”, objasnila je glumica. “Tako da, vau, jedno je ušlo u sobu u vrijeme za hopa-cupa. Dakle, što ćemo učiniti, kako ćemo to učiniti? “

Iako Jessica nije rekla koje je dijete svjedočilo njihovom intimnom trenutku, priznala je da se prema kćeri Maxwell (11) odnosila “previše… kao prema najboljoj prijateljici“.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Pojasnila je i da njezin desetogodišnji sin Ace nije dijete koje je vidjelo roditelje u intimnom činu. “Srećom, nije ušao“, objasnila je Simpson. “Mislim da bi stajao tamo i pitao nas: ‘Što to radite?’ Doslovno bi razgovarao s nama.”

Pjevačica, koja je i majka kćeri Birdie (4), ispričala je kako ona i muž nakon gotovo desetljeća u braku  “održavaju romansu unatoč tome što imaju troje djece“.

Jessica Simpson i suprug održavaju strast i nakon deset godina braka

Ostavlja mi ceduljice jer se budi prije mene”, rekla je. “Ostavlja mi mala pisma. Puno me stvari tjera da kažem: ‘Jedva čekam da ga se kasnije dočepam’“, nastavila je glazbena zvijezda “Mislim da morate imati te male stvari koje su samo između vas dvoje”.

Simpson se u srpnju 2014. udala za umirovljenog igrača američkog nogometa, a tijekom godina je već davala uvid u njihov intimni život.

U veljači 2020. pjevačica je Johnsona nazvala svojim “seksualnim šamanom“, rekavši za Extra da “povezuju um, tijelo i dušu” u “vrlo spiritualnom iskustvu“.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Par je 2012. dobio kćer Maxwell, a sljedeće godine sina Acea. Dvije godine nakon što je 2017. Jessica rekla u talk showu Ellen DeGeneres da je završila s djecom, Birdie se pridružila obitelji – ali “teška” trudnoća pjevačice spriječila ju je da se nada djetetu broj 4.

Nemam želju za još jednim djetetom“, rekla je za Us Weekly u travnju 2022. “To bi bilo to. Ne mogu to ponoviti”.