HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Jennifer Lopez i njezino 16-godišnje nebinarno dijete Emme slatko su se držale za ruke tijekom posjeta muzeju Louvre u sklopu obiteljskog putovanja u Pariz.

J.Lo (54) i tinejdžerica držale su se zajedno i imale ozbiljne izraze lica dok su se obožavatelji i paparazzi okupljali oko njih. Za Jennifer je organiziran privatan obilazak slavnog muzeja.

U jednom trenutku, dvojac je uočen kako se drže za ruke i unutar muzeja, a djelovalo je da se smiju i da su dobro raspoložene kada su izašle.

Jennifer Lopez i Emme posjetile su Louvre

J.Lo je izgledala chic u prevelikoj bijeloj košulji na kopčanje i vrećastim tamnim trapericama i crnom baloneru. Svoj je outfit kombinirala s ležernim tenisicama i bijelom Hermès Birkin torbom.

Noseći kosu opušteno skupljenu u konjski rep, također je dodala velike bijelo-zlatne sunčane naočale i velike zlatne naušnice. Emme je izgledala cool i opušteno u ružičastoj majici, trapericama i tamnoplavim tenisicama.

jennifer lopezJennifer i Emme također su viđene kako šetaju pariškom četvrti Marais i večeraju u otmjenom restoranu LouLou.

Čini se kao da su Jennifer Lopez i Emme same otišle do Pariza

Pjevačica i glumica ima blizance Emme i Maxa sa svojim bivšim suprugom, Marcom Anthonyjem.

Njezina se obitelj povećala kada su se ona i Ben Affleck vjenčali u srpnju 2022., jer time je postala pomajka troje Benove djece iz braka s Jennifer Garner.  Ben i Garner imaju troje djece – Violet (18), Seraphinu/Fina (15), i Samuela (12). Njihovo srednje dijete također je, poput J.Loine Emme, nebinarno.

Jennifer Lopez i nebinarna Emme uživaju u Parizu

Nije jasno jesu li Jennifer i Emme same bile u Parizu ili im se priključio još netko iz njihove brojne obitelji, ali prema paparazzo fotkama čini se da su otputovale same.

druge vijesti