HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Nakon što je doživio veliki uspjeh igrajući Marshalla u hit seriji dvijetisućitih How I Met You Mother, Jason Segel napravio je suprotno od većine svojih kolega. Umjesto da je kupio bijesni automobil i velebnu vilu te postao stalni gost na svim holivudskim zabavama, Jason Segel odlučio je vratiti se na “prvotne postavke” i sada, kad ima novaca da radi što god želi – vratiti se na selo.

Jason Segel nije jedini, ali je jedan od rijetkih glumaca koji su zaključili da im je ugodan život u malom mjestašcu mnogo draži od strke u Los Angelesu.

Jason Segel živi na selu, ali ne želi otkriti lokaciju

Glumac iz serije How I Met You Mother rekao je Jimmyju Kimmelu, koji je svojedobno bio njegov susjed, da je shvatio da mu je potrebna promjena nakon što je hit sitcom završio sa snimanjem 2014. godine.

PROČITAJTE: Josh Radnor iz How I Met Your Mother je vaša TV simpatija? Upravo se oženio u New Yorku

“Pomislio sam: ‘Sad mogu raditi što god želim'”, izjavio je Jason Segel u Jimmy Kimmel Live i dodao: “Otići ću živjeti u to i to mjestašce i ondje ću ostati. Nikad ga nisam napustio”.

Ne otkrivajući ime mjestašca u koje se preselio prije osam godina, Jason Segel je rekao da uživa u tome što se uklopio u lokalnu zajednicu.

“Volim biti u malom mjestu. Idem na nogometne utakmice u srednjoj školi i tako te stvari, jedem sendvič, uživam”, izjavio je.

Jason Segel sada posjeduje puno kombinezona

“Idem na lokalnu božićnu predstavu, čekam vani i tražim malu djecu da mi se potpišu na plakat. Stvarno je zabavno. Sviđa mi se.”

Još bolje, dodao je glumac, uživa u tome što mještani “nemaju pojma” tko je on.

Jason Segel je otkrio i da obožava lutati kroz svoju farmu naranči te dodao da sada posjeduje mnogo kombinezona.

druge vijesti