HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Film “Suicide Squad” 2016. godine oduševio je publiku, a okupio je brojne zvijezde kao što su Jared Leto, Will Smith, Margot Robbie i brojni drugi. Svi zamišljamo da glumci na setovima provode mnogo vremena zajedno te nakon snimanja odlaze na piće, no to uopće ne mora biti tako. Jeste li znali da se Jared Leto i Will Smith na snimanju filma “Suicide Squad” uopće nisu družili, čak ni razgovarali?

Zaista je nevjerojatno da ovi glumci uopće nisu razgovarali dok su snimali zajednički hit film u kojem je Jared Leto briljirao kao Jocker, a to je u jednom intervjuu otkrio sam Will Smith.

Jared Leto i Will Smith zgode sa seta hello magazine croatia hrvatska Jared Leto i Will Smith

Zašto Jared Leto i Will Smith nisu prozborili više od dvije riječi?

Will Smith i Jared Leto možda su se tehnički upoznali tijekom snimanja “Suicide Squad”, ali Will Smith otkrio je da se to – ne računa.

Zašto?

Slavni Will Smith pokušao je stupiti u kontakt s Jaredom, no on je bio toliko uživljen u svoju ulogu da nije mogao samo odjednom postati Jared Leto i ćaskati s kolegama.

PROČITAJTE: Ljubavne priče poznatih koje su započele na setu

Kad se u intervjuima osvrtao na njihovo dugo vrijeme na setu, Will je izjavljivao da nikada nije upoznao Jareda kao osobu.

Jared Leto i Will Smith zgode sa seta hello magazine croatia hrvatska Jared Leto i Will Smith

Kako je izgledalo kad bi Jared Leto i Will Smith isti dan bili na setu?

“Radili smo zajedno šest mjeseci i nikada nismo razmijenili ni riječ osim ‘akcija’ i ‘rez’. Nikada se nismo pozdravili, nikada nismo rekli dobar dan”, izjavio je Will.

“S njim sam razgovarao samo kao Deadshot, ali ne kao Will. Doslovno ga još nisam upoznao. Niti jednu jedinu riječ nismo razmijenili iza kamere”, izjavio je Will 2016. godine.

Jared Leto i Will Smith zgode sa seta hello magazine croatia hrvatska Jared Leto i Will Smith

druge vijesti