HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Vjerovali ili ne, ali Janet Jackson skoro je glumila jednu od najlegendarnijih superheroina. 57-godišnja glazbena ikona gostovala je u petak u epizodi Drew Barrymore Showa.

U emisiji se osvrnula na neke glasine o njenoj glumačkoj karijeri, potvrdivši da se natjecala za ulogu Marvelovog lika i zanijekavši da se skoro pojavila u još jednoj hit filmskoj franšizi.

U razgovoru s Drew Barrymore i Rossom Matthewsom, Janet je otkrila da je zamalo glumila Storm u franšizi X-Men.

Janet Jackson skoro je glumila u X-Menima

Halle Berry glumila je mutanticu koja kontrolira vremenske prilike prvo u filmu iz 2000., a zatim i u nekoliko nastavaka tijekom sljedeća dva desetljeća.

Nisam mogla prihvatiti, jer sam upravo krenula na Janet turneju”, objasnila je.

janet jackson x-men

Janet Jackson osim pjevačke, pokušavala je i glumačkom karijerom, ali nije bila toliko uspješna.FOTO: Profimedia

U međuvremenu, Janet je demantirala da je zamalo glumila ulogu Trinity u Matrixu. To se kosi s tvrdnjama Gabrielle Union, koja je bila na audiciji za istu ulogu i tvrdila je da je ondje bila i Janet.

Tako je teško kada razmišljate o snimanju filma, a onda to ne učinite. Imam mnogo takvih iskustava,” sažalila se Drew. Za nju je uloga za kojom najviše žali ona u kultnome filmu Boogie Nights, koju je morala odbiti kako bi se pojavila u filmu Ever After.

Janet Jackson nije bila jedina članica obitelji koja je htjela ulogu superjunaka

Zanimljivo, Janetin brat Michael također je bio u utrci za ulogu u X-Menu. On je naime jako želio glumiti Profesora Xaviera. Direktor kastinga tog filma rekao je The Hollywood Reporteru da je Michael Jackson žarko želio tu ulogu. “Rekao sam mu: ‘Znaš li da je Xavier stari ćelavi bijelac?'”, ispričao je. “A Michael je rekao: ‘O da. Znaš, mogu se našminkati.” Ulogu je na kraju ipak dobio stari ćelavi bijelac – Patrick Stewart, koji je postao sinonim za moćnoga telepata u invalidskim kolicima.

janet jackson x-men

Michael Jackson htio je glumiti profesora Xaviera – iako je u pitanju stari ćelavi bijelac.FOTO: Profimedia

Isto tako, Janet nije bila jedina glazbenica koja je bila na audiciji za Storm – Mariah Carey navodno je čak snimila probne scene! Nije poznato zašto su producenti ipak odustali od nje.

druge vijesti