HELLO
Domagoj Kukec

Ivana Mišerić je otkrila novu neodoljivu lokaciju na kojoj voli provoditi ugodno vrijeme. Poznata radijska voditeljica objavila je to mjesto na svojem Instagramu.

Naime, na setu fotki možemo vidjeti jedan predivan kafić, Caffe Peglez’n, koji se nalazi na Bledu.

Ovaj hit kafić bacio je voditeljicu u trans i bila je apsolutno očarana viđenim.

“Preslatki kafić na Bledu. Kao kod bake. Navodno pred zatvaranjem. Šteta”, napisala je voditeljica zato što ga je uspjela pronaći, na ujedno je i tužna zbog toga što je saznala da se njezina nova omiljena lokacija navodno zatvara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric)

Kafić odiše obiteljskim, toplim dojmom. Interijer je u drvenom stilu, a retro atmosfera baca s nogu. Ivana je kroz svoje objave naglasila ljepotu ovog mjesta i podijelila svoje iskustvo provedeno u njemu.

Ivana Mišerić uživala u Caffe Peglez’n i naučila nas da su najljepše stvari jednostavne

Bled, mali gradić u Sloveniji koji se nalazi uz jezero, poznat je po svojoj ljepoti i šarmu, te je destinacija koju često posjećuju slavni poput Ivane Mišerić. Njezin posjet neodoljivom Caffe Peglez’n dodatno je istaknuo skrivenu dragocjenost ovog magičnog mjesta, potičući fanove da se upute u svoju bledsku avanturu.

PROČITAJTE: Novo cool mjesto u gradu – Jedna od najpoznatijih hrvatskih influencerica otvorila kafić u Španskom

Fotke kojima nas je obradovala Ivana Mišerić nisu samo prikaz kafića, već i poziv da se uspori i uživa u jednostavnim radostima života.

Njezina objava uči nas da je bitno istraživati skrivene ljepote koje ostaju neprimijećene u svakodnevnoj žurbi.

Trk svi u Caffe Peglez’n na kavicu kako bi spriječili da se ovaj kultni kafić zatvori!