HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Dodjela nagrada Latin Grammy održana je u Sevilli, a na njoj su se ove godine pojavili Shakira, Maluma, Rosalia i mnogi drugi slavni glazbenici. Na događaju sezone s poznatima su se družili i hrvatski nogometaš Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mauri. Ivan Rakitić Latin Grammy nagrade posjetio je odjeven u elegantno smeđe odijelo, a njegova supruga blistala je u dizajnerskoj maksi haljini s otvorenim leđima i neočekivanim prorezima na obje noge.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🤍Raquel Mauri 🧿 (@raquel_mauri)

Raquel Mauri i Ivan Rakitić Latin Grammy posjetili u glamuroznim izdanjima

Za event na kojem se pojavio svatko tko je netko, a za koji je prava čast dobiti pozivnicu, supruga Ivana Rakitića odjenula je plisiranu crnu haljinu sa visokim prorezima, otvorenim leđima i dubokim dekolteom.

Ivan Rakitić Latin Grammy

Crnu toaletu Raquel Mauri potpisuje modna kuća Elisabetta Franchi, iz čije kolekcije stiže i svjetlucavi crni blejzer od tweeda, kojim je atraktivna nogometaševa supruga ogrnula ramena.

Ivan Rakitić Latin Grammy Ivan Rakitić Latin Grammy

Blejzer sa zanimljivim detaljima poput perlica na lažnim džepovima i haljinu koja okreće glave Raquel je upotpunila zlatnom torbicom Sicily modne kuće Dolce&Gabbana te zlatnim sandalama s platformom, slične onima kakve u svom asortimanu imaju modne kuće Prada i Rene Caovilla.

Ivan Rakitić Latin Grammy Ivan Rakitić Latin Grammy

Ivan Rakitić Latin Grammy je posjetio u smeđem izdanju

Veliki ljubitelj sportske elegancije, Ivan Rakitić za ovu je zabavnu večer odabrao profinjeno izdanje.

Ivan Rakitić Latin Grammy

Uz smeđe odijelo odjenuo je bijelu košulju i smeđu kravatu, u spoju sa smeđim kožnatim cipelama s vezicama.