HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Obožavatelji filma Oppenheimer ponovno su otkrili YouTube isječak njezinog pojavljivanja u Jonathan Ross Showu u rujnu 2012., gdje se prisjetila priče o večeri u jednom restoranu, nepotrebno govoreći o težini i izgledu konobarice.

U snimci priča ide ovako: “I tako, otišli smo na večeru u Chili’s”, započela je Emily. “Djevojka koja me je poslužila bila je ogromna. Mislim da je u Chiliju dobivala besplatne obroke.”

Ima li smisla isprika Emily Blunt?

“U tome nema ništa loše”, odgovorio je Jonathan. Iako da budemo pošteni, zapravo je Jonathan bio taj koji je uveo “riječ” u razgovor. U cijelom intervjuu započeo je razgovor s: “Jeste li ikada bili u restoranu Chili’s? Kada odete u Chili’s, možete shvatiti zašto je toliko naših američkih prijatelja enormno.” Zatim opisuje veliku porciju posluženih hamburgera.

Nastavljajući razgovor, svojim kanzaškim naglaskom, Emily je nastavila svoju priču: “Izlazi i kaže: ‘Je li ti itko ikada rekao da izgledaš kao Emily Blunt?'” Na što Emily odgovara: “Čula sam to, da.”

Konobarica je još jednom pitala je li ona Emily Blunt, a kada je potvrdila, konobarica je vrisnula: “Što vi radite ovdje?!”

Emily je tada objasnila konobarici da je u gradu zbog snimanja trećeg filma Riana Johnsona, znanstvenog trilera iz 2012., Looper, u kojem su također glumili Joseph Gordon-Levitt i Bruce Willis.

Naravno, konobarica joj nije povjerovala te je odgovorila: “Looper? To ste svi izmislili.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Blunt (@_emily_blunt_)

Isprika Emily Blunt podijelila je javnost

Sada se poznata glumica putem Peoplea ispričala za svoj bezosjećajni intervju iz 2012.
“Želim se ispričati osobi o kojoj sam pričala u intervjuu prije dvanaest godina. Čeljust mi je pala do poda od srama dok sam gledala ovaj isječak.” izjavila je Emily za People. “Užasnuta sam što sam rekla nešto tako bezosjećajno, bolno i nepovezano s bilo kojom pričom koju sam pokušala ispričati u talk showu.” dodala je.

PROČITAJTE: Glumica Emily Blunt je uzela pauzu

“Oduvijek sam se smatrala nekim tko ni u snu ne bi nekoga uvrijedio, tako da je ono što me je navelo da kažem takvo nešto u tom trenutku neprepoznatljivo meni ili bilo čemu za što se zalažem.”

“A ipak se dogodilo, i rekla sam to, i jako mi je žao zbog bilo kakve prouzročene povrede. Bila sam apsolutno dovoljno stara da znam bolje.” zaključuje glumica.

Bilo je obožavatelja koji su isprva s gnušanjem reagirali na skraćeni viralni snimak:

Iako viralna snimka dokazuje da je Emily upotrijebila neprikladan jezik niotkuda, ona je, zapravo, bila potaknuta tom riječju, tako da je, po mnogim mišljenjima, isprika Emily Blunt vrijedna divljenja.

Mnogi obožavatelji pohvalili su glumca iz filma Devil Wears Prada jer je opravdao njezine  bezosjećajne riječi: