HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kad Indira Levak stigne u grad temperature ozbiljno rastu. Indira u Svetoj Nedelji održala je koncert na kojem je osvanula u ružičastom od glave do pete te pjesmom i plesom zagrijala sve okupljene, a najzanimljiviji dio njezinog nastupa svakako je bio dio u kojoj joj se na bini pridružio i gradonačelnik.

Pogledajte snimku na kojoj Dario Zurovec s Indirom izvodi koreografiju na veliki hit “Sexy body”, na veliko oduševljenje okupljene publike.

Dario Zurovec i Indira u Svetoj Nedelji priredili iznenađenje za publiku

Oni koji su došli na koncert slavne hrvatske pjevačice Indire sigurno nisu očekivali da će na bini ugledati i gradonačelnika Svete Nedelje kako s puno entuzijazma uz poznatu pjevačicu pleše koreografiju na pjesmu “Sexy body”.

PROČITAJTE: Film Barbie pravi je fenomen – Zbog njega je došlo do nestašice ružičaste boje

Indira je Zurovcu prvo predložila da malo “raskopča košulju” na što je on otkopčao prvi gumb te ga primila za ruku i počela plesati, a zatim je rasplesani gradonačelnik krenuo skakati na prve taktove poznatog hita grupe Colonia.

Indira Levak i Dario Zurovec otplesali su i koreografiju što je publika nagradila gromoglasnim pljeskom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak)

“Kad te Indira Levak pozove na stage, nema druge nego da se odazoveš, prihvatiš njenu zaraznu energiju i zaplešeš”, napisao je gradonačelnik Svete Nedelje uz video s koncerta koji je objavio na svom Instagram profilu.

Uz isti video Indira je napisala: “Ovo je bila luuuuda noć u Svetoj Nedelji!! Obožavanje gradonačelnika Darija Zurovca. Koraci koji oduzimaju dah.. ipak je to iskustvo iz Plesa sa zvijezdama”. 

Dario Zurovec je gradonačelnik Svete Nedelje od 2017. godine, a u Plesu sa zvijezdama nastupio je uz Helenu Janjušević ove godine.

Indira u Svetoj Nedelji zablistala u Barbie izdanju

Indira Levak, koja je nedavno predstavila svoj novi duet s Dženanom Lončarevićem “Lopovi u tami”, za koncert u Svetoj Nedelji odjenula je ružičasto od glave do pete.

Uz žarko ružičasti kombinezon iskombinirala je ružičaste čizme s vrtoglavo visokom potpeticom te Barbie ružičasti kaput.

Vjerujemo da će stanovnici ovu noć u Svetoj Nedelji pamtiti!