HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Ana Gruica je uvijek spektakularna. Slavna glumica i bivša manekenka očarava gdje god se pojavi.

Prelijepa Ana uvijek zablista, i to bilo da je riječ o toaleti za premijere, elegantnom outfitu za šetnju sa suprugom ili cool outfitu za odlazak na kavu.

Poznata Splićanka na svojem nas je Instagram profilu podsjetila kako dobro može izgledati takozvani kanadski smoking, odnosno traper na traper.

kanadski smoking, Ana Gruica

Glumica je nosila isprane traperice i jaknu, a cijela kombinacija izgledala je jako casual i udobno.

kanadski smoking, Ana Gruica

Uz ovaj odličan outfit kombinirala je i tenisice adidas Samba OG i raspuštenu kosu, a velike naočale dale su dozu stilske nonšalantnosti.

Kanadski smoking i Ana Gruica top su kombinacija

Kanadski smoking (Canadian tuxedo), podrazumijeva nošenje trapera na traper, a taj je izraz skovan davne 1951. godine te je nastao zahvaljujući velikoj američkoj zvijezdi Bingu Crosbyju.

kanadski smoking, Ana Gruica

Nakon dugog dana provedenog u lovu, Bing Crosby pokušao se prijaviti u jedan hotel u Vancouveru odjeven u traper, no hotel ga je odbio jer nije bio dovoljno elegantno odjeven.

PROČITAJTE: Zanosna Ana Gruica osvaja u burlesque izdanju

kanadski smoking, Ana Gruica

Tvrtka Levi’s prepoznala je priliku i za Crosbyja izradila smoking od trapera koji je spojila sa svojim slavnim modelom traperica 501 i taj komplet duhovito nazvala kanadski smoking. Fantastičan PR potez svidio se mnogima i od tada je ideja nošenja traper jakne ili košulje uz traperice poznata pod tim nazivom.

druge vijesti