HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Hilary Duff je rodila četvrto dijete! 36-godišnja glumica otkrila je da je prošli petak, 3. 5. 2024. na svijet stigla djevojčica kojoj se cijela obitelj jako radovala te da se odlučila na porođaj u vodi.

Poznatoj glumici ovo je treće dijete sa suprugom Matthewom Komom, a ima i sina iz prvog braka.

Hilary Duff je rodila još jednu djevojčicu i dala joj zanimljivo ime

Na intimnim fotografijama koje je objavila možemo vidjeti glumicu kako sjedi u malom bazenu i nježno drži svoju novorođenu kćerkicu. Otkrila je i ime – Townes Meadow Bair.

PROČITAJTE: Superman će postati tata -Henry Cavill čeka dijete s djevojkom Natalie Viscuso!

“Sada znamo zašto nas je tjerala da čekamo toliko dugo… Usavršavala je te obraze!”, našalila se ponosna mama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

“Sanjala sam da te držim u naručju mjesecima, a proteklih 5 dana upoznavanja, buljenja u tebe i mirisanja bili su trenuci čiste magije. Svi te volimo kao da si bila ovdje cijelo vrijeme”, dodala je emotivna Hilary.

Hilary Duff uživa u svojoj velikoj obitelji

Lijepa glumica koja je američku publiku osvojila još kao tinejdžerica u seriji Lizzie McGuire, a zatim je nastavila uspješnu glazbenu i glumačku karijeru, uglavnom glumeći u romantičnim komedijama i tv serijama namijenjenima ženskoj publici.

Nakon prvog braka s kanadskim hokejašem, Mikeom Comriejem, s kojim ima sina Lucu, 2017. godine počela je hodati s Matthewom Komom, kojeg je upoznala 2015. godine na snimanju jednog spota, a s kojim je pronašla zajednički jezik. Nekoliko su puta prekidali, no uvijek su se vraćali jedno drugome.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

“Jednostavno smo znali da moramo biti zajedno jer nismo mogli biti jedno bez drugog”, izjavila je glumica 2021. godine.

2018. godine par je objavio da čeka prvo dijete, a 2019. su se vjenčali na intimnom vjenčanju na kojem je inzistirao Matthew, dok Hilary nije bila sigurna želi li opet stupiti u brak.

Tijekom pandemije par je objavio kako očekuje još jedno dijete, a 2021. na svijet je došla njihova druga kćerkica.

druge vijesti