HELLO
Domagoj Kukec

Heidi Klum pokazala je kožu na Velikoj nagradi Formule 1 u Las Vegasu.

Nedavno je 50-godišnja manekenka podijelila selfie sa suprugom Tomom Kaulitzom (34) na kojem se vidi njezin izazovni outfit.

Heidi Klum je nosila čizme od umjetne kože do bedara, mrežaste čarape i gaćice visokog struka.

Sve je začinila crnom kožnatom jaknom – očito bez ičega ispod.

Heidi Klum Tom Kaulitz

Prošli mjesec je privukla pažnju na godišnjoj zabavi za Noć vještica kad se maskirala u paunicu. Odjevena od glave do pete u plavo, predstavljala je vrat i lice prekrasne ptice, dok je još deset ljudi oko nje bilo odjeveno da izgledaju poput perja u bojama plave, zelene i zlatne boje. Zajedno su činili jednu ogromnu paunicu.

PROČITAJTE: Vježbe Heidi Klum oduševile su svijet

Sutkinja iz “America’s Got Talent” nikada nije bila sramežljiva kada je trebalo pokazati atribute.

Prošlog svibnja podijelila je fotografiju sebe na glamuroznom događaju AmFAR u Cannesu kada je nosila haljinu Georgea Hobeike koja otkriva bedra. Nekoliko dana kasnije objavila je fotografiju sebe u donjem dijelu bikinija i ničemu više.

Heidi Klum Tom Kaulitz

Prošlog travnja, podijelila je fotografiju sebe samo u bikiniju i sa zečjim ušima na glavi kako bi proslavila Uskrs.

Manekenka je također rado dijelila intimne fotografije s Tomom Kaulitzom. Prošle godine par se skinuo kako bi proslavio svoju četvrtu godišnjicu braka.

Heidi Klum Tom Kaulitz

Njemačka ljepotica – koja se udala za rokera iz benda Tokio Hotel 2019. godine – odala je počast svom suprugu u slatkoj objavi. “Životna ljubavi”, napisala je Heidi Klum uz objavu, prikazujući zaljubljeni par kako pozira nago za selfie u zrcalu.