HELLO
Domagoj Kukec

Heidi Klum nije strano pojavljivanje u toplesu na Instagramu, ali tijekom nedavnog gostovanja u emisiji Call Her Daddy s Alexom Cooperom, manekenka i majka objasnila je da se njezina sklonost golotinji proteže i na njezin obiteljski život. Klum je rekla Cooperu da se voli izležavati na nudističkim plažama, a kada se samo hladi u svom dvorištu, tada je često gola. To joj je postala navika, pa je čak njezina djeca moraju upozoriti da se odjene kad dođu njihovi prijatelji.

“Pokušavam biti takva sa svojom djecom. Kada nema nikoga. I ja sam u svom vrtu u toplesu”, rekla je Heidi. “Oni mi kažu, ‘Dolazi moja prijateljica, mama, obuci gornji dio.’ A ja kažem: ‘Kada nisam imala top kad ti je prijateljica dolazila? Naravno da hoću.'”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

“Uvijek se pobrinu i upozore me”, nastavila je. “Ja im odgovaram, ‘Ne brinite se.’ Ne želim nikome pokazivati sve. Jednostavno ne volim crte od sunca.”

Kći Heidi Klum objasnila nagu situaciju

I u trenutku dubokog istraživačkog novinarstva, Cooper je nazvao Kluminu kćer, Leni, kako bi provjerio činjenice o izjavama. Leni je objasnila da je njezina mama često gola kod kuće – i to je stvorilo neugodan trenutak. Osim s Leni, Klum svoju djecu Henryja, Johana i Loua ima s bivšim mužem, Sealom.

“Organizirala bih rođendanske zabave u kući. Došli bi prijatelji ili moj dečko. A ona se sunčala u toplesu pored bazena,” rekla je Leni. “Sjećam se da sam dovela svoje frendice i bilo bi me sram, jer u obiteljima svojih prijatelja ne vidim mame kako se sunčaju gole uz bazen.”

Heidi Klum gola

Završila je rekavši da nije znala da to nije nešto što svi rade, dok joj prijatelji nisu rekli da je to pomalo čudno.

Heidi Klum gola

Ali mislila sam da je to normalno, rekla je Leni. “I moji bi prijatelji uvijek bili pomalo suzdržani, ali to je bilo tako normalno u našoj obitelji.”