HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Harry Styles (29) ponovno ljubi!

Harry Styles je navodno u vezi s Candice Swanepoel

Slavni pjevač i glumac krajem prošle godine prekinuo je burnu i gotovo dvogodišnju romansu s glumicom i redateljicom Oliviom Wilde (39). Prije nekoliko mjeseci Harry Styles je povezivan s manekenkom Emily Ratajkowski (31), ali izgleda da je ta veza, ako je i postojala, sada prošlost.

U proteklih tjedan dana Harryjevo ime ponovno se spominje u kontekstu jedne ljepotice. Ovoga puta mediji bruje o navodnoj vezi bivšeg člana grupe One Direction i južnoafričke manekenke Candice Swanepoel (34).

Harry Styles

Slavni pjevač trenutno je na turneji Love on TourFOTO: Profimedia

Ovo definitivno nije prva Viktorijina anđelica s kojom se Harry Styles povezuje

Slavna manekenka najpoznatija je po svome angažmanu za brend donjeg rublja Victoria’s Secret kao jedna od njihovih popularnih „anđelica“. A ako su glasine o njihovoj istinite, Harry Styles je skupio zavidnu količinu ljepotica povezanih s poznatim brendom.

Još prije 10-ak godina, 2012. i 2013. tada 18-godišnji Harry bio je u kratkotrajnoj vezi s Carom Delevigne (30). Par je izlazio nekoliko mjeseci, a i nakon prekida su ostali prijatelji tako da je Cara u siječnju viđena na Harryjevom koncertu sa svojom trenutnom djevojkom.

Druga „anđelica“ s kojom je Harry Styles izlazio bila je Kendall Jenner (27) iz reality „klana“ Kardashian-Jenner, s kojom je bio u vezi tri mjeseca početkom 2014.

Sljedeće godine bio je vrlo „zaposlen“ tako da je povezivan s čak tri manekenke – Austrijankom Nadine Leopold (29), Portugalkom Sarom Sampaio (31) te Novozelanđankom Georgiom Fowler (30), kojoj je navodno posvetio svoju pjesmu “Kiwi“ (što je ptica, ali i nadimak za Novozelanđane).

Šesta Harryjeva „anđelica“ bila je Camille Rowe (33) s kojom je bio u vezi otprilike godinu dana, od ljeta 2017. do ljeta 2018. Nakon toga uslijedila je dulja veza s Olivijom Wilde.

Candice Swanepoel

Candice Swanepoel jedna je od najpoznatijih anđelica Victoria’s Secreta, za koji radi od 2010.FOTO: Profimedia

Tko je Candice Swanepoel?

Candice Swanepoel jedna je od najpoznatijih Viktorijinih anđelica, ali o njezinom privatnom životu ne zna se mnogo.

Za poznati brend radi još od 2010., a jedina njezina veza koja je poznata javnosti bila je s Brazilcem Hermannom Nicolijem, s kojim je provela čak 13 godina, od 2005. (kada je imala 17) do 2018. i s kojim ima dva sina, rođene 2016. i 2018.

Candice i Harry Styles poznaju se još od 2017. kada je on pjevao na reviji Victoria’s Secreta, ali izgleda da su iskre planule tek nedavno.

druge vijesti